Afacerea GARDUL la Primăria Carei cu votul consilierilor UDMR. Peste 500 euro pentru un ml

• publicat la: 2 decembrie 2021
Afacerea GARDUL la Primăria Carei cu votul consilierilor UDMR. Peste 500 euro pentru un ml

Pentru gardul din imagine, de 28 ml, Primăria Carei a scos  din bugetul local 70.983 lei, adică peste 500 de euro pentru 1 ml. Abia acum s-a cerut aprobarea consilierilor  pentru justificarea sumei. Toți consilierii UDMR au ridicat mâna. Procedura este identică cu cea din 2015 când a fost aprobată suma de 463 euro pentru 1 ml de gard construit în fața Teatrului Municipal.

La data de 24 noiembrie 2021 a avut loc ședința Consiliului Local Carei pe care Primăria Carei nu o face publică. Consilierii s-au întâlnit pentru prima dată online dar specialiștii în informatică din primărie nu au reușit să transmită în direct ședința pe pagina oficială așa cum procedează primăria Satu Mare sau Tășnad. Administrația Kovacs-Keizer  vrea să țină ascuns de ochii careienilor modul de cheltuire a banului public așa că nu vor să vedem ce au discutat consilierii aleși la ședința Consiliului Local. Se ascund și Achizițiile publice de ani de zile cu acordul tacit al Instituției Prefectului.

Unul dintre punctele aflate pe Ordinea de Zi din 24 noiembrie 2021 a fost aprobarea documentației tehnice – etapa Studiu de Fezabilitate și a indicatorilor economici pentru un gard la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu. Proiectul a fost inițiat de primarul evazionist Kovacs.

Este vorba despre  un gard de 28 ml, un gard despărțitor de locuințele sociale din incinta clădirii monument istoric  de pe strada Doina.

Normal că administrația Kovacs-Keizer nu vrea ca să știe careianul plătitor de taxe  și impozite că au pregătit  să pună în curat o lucrare de construcție a unui gard care EXISTĂ deja, e gata construit iar ei vin acum să ceară aprobare la CL pentru a justifica cheltuielile din bugetul local.

Valoare unui ml de gard construit de administrația Kovacs- Keizer este de ….2.535,125 lei! Gardul este cel din imagine. Pentru gardul din fața Teatrului Municipal s-au plătit 463 euro pentru 1 ml. Concluziile vă aparțin.

În timp ce consilierilor aleși de careieni li se cere votul pentru etapa Studiu de Fezabilitate abia, gardul este ridicat de mai multe luni de zile.

Gardul are prevăzută și plasă metalică de 2 m înălțime.

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu