Niciun român la conducerea județului majoritar românesc Satu Mare

• publicat la: 9 decembrie 2021
Niciun român la conducerea județului majoritar românesc Satu Mare

Potrivit celor declarate de prefectul Altfatter la  TV1 Satu Mare , UDMR păstrează  în județul Satu Mare conducerea Instituției Prefectului.

Cu alte cuvinte, totul se rezumă la un troc politic! PNL și PSD s-au făcut din nou preș în fața UDMR și au cedat Prefectura Satu Mare UDMR.

Parlamentarii sătmăreni nu au făcut decât să umple buzunarele televiziunilor unde apar pe sticlă mai ceva ca ciupercile după ploaie. Din spatele ecranelor se cred zmei și turuie vrute și nevrute, pe mulți bani, când de fapt ei nu contează nici cât negru sub unghie pentru decidenții politici ai coaliției nocive pentru România.

UDMR a măturat din nou pe jos cu politicienii români din Satu Mare de la PSD și PNL.

„Putem observa că în ultimele două luni, în spațiul public, am văzut tot felul de declarații ale unora, ale altora. Bineînțeles, reprezentanții acestor partide pe bună dreptate și-au dorit să aibă ei o funcție de prefect aici, în Satu Mare. Nu este niciun fel de problemă, este o dorință, din punctul meu de vedere, normală a fiecărui partid să acceadă la acea funcție. Eu nu am comentat absolut deloc aceste ieșiri publice pentru că am considerat că este mai bine așa, să nu reacționez. Și nu voi reacționa nici acum, dar având în vedere discuțiile care au fost la nivelul coaliției din care UDMR face parte, s-a ajuns la un numitor comun vizavi la modalitatea de distribuire a funcțiilor de prefect. Județul Satu Mare rămâne în continuare cu prefectul asigurat de către UDMR și în acest fel Instituția Prefectului Județului Satu Mare își va continua activitatea în același fel. Linia pe care am adus-o în Prefectură, acea deschidere de care a fost nevoie, precum și acea imparțialitate, vor rămâne în continuare punctul atuu al instituției pe care o reprezint și al meu personal”   a declarat cu tupeul caracteristic prefectul ales de UDMR și se pare confirmat de coaliția PNL-PSD.

Pe înțelesul politicienilor sătmăreni de la PNL și PSD:  ,,câinii latră, caravana trece,, și UDMR rămâne cu Instituția Prefectului  în județul majoritar românesc Satu Mare. Adică Satu Mare rămâne fieful UDMR, locul de întâlnire cu toți cei ajunși pe funcții în guvernul majoritar PNL-PSD.

În județul Satu Mare atât funcția de prefect cât și președintele Consiliului Județean sunt deținute de membrii ai UDMR. La fel și conducerea celor două municipii. Având în vedere că alegerea primarilor și a președintelui Consiliului Județean  se face prin votul cetățenilor, era mai mult decât echilibrată decizia de a numi un Prefect de  la un partid românesc.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/09/prefectul-de-satu-mare-revine-la-scrierea-judetul-szatmar.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/10/institutia-prefectului-satu-mare-dezinformeaza-ca-sa-nu-spunem-ca-minte-cu-nerusinare.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/10/nu-confiscati-ziua-armatei-si-ziua-eliberarii-orasului-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/10/ministrul-sportului-novak-eduard-s-a-intalnit-la-satu-mare-doar-cu-cei-convocati-de-liderii-udmr-ai-judetului.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/09/secretar-de-stat-din-guvernul-romaniei-vine-la-satu-mare-pentru-a-traduce-primarilor-udmr-planul-national-de-redresare-si-rezilienta.html

Lasati un comentariu