La Carei doar românii sunt denigrați dacă nu poartă mască

• publicat la: 21 decembrie 2021
La Carei doar românii sunt denigrați dacă nu poartă mască

Românii care ridică steagul tricolor la Carei sunt supuși denigrărilor consilierului primarului și președintelui UDMR Carei dacă nu poartă mască în spațiul exterior nu și consilierii UDMR sau angajații Primăriei Carei care nu poartă mască în spații închise.

Un grup de români care se îndreptau spre  Monumentul Ostașului Român pentru a participa la ceremoniile de Ziua Națională a fost denigrat de către finul și consilierul personal al primarului evazionist Kovacs pentru că nu au purtat mască în spațiul exterior. Prigoana împotriva patrioților români din Carei nu este de dată recentă dar este susținută de conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei. Nu am uitat de recomandarea primarului Kovacs, președinte al UDMR Carei..    ,,nu provoacați maghiarii,, atunci când în CL a fost solicitată aprobare pentru amplasare catarg cu drapel românesc pe domeniul public.

Deranjul cel mare este faptul că datorită boxei se aud cântecele patriotice românești, mai ales Imnul refugiaților români și Șoim român. Suntem însă optimiști. Și Horty Miklos a crezut că va sta veci pururi în Transilvania de Nord și nu doar el. A fugit de cum a auzit bubuitul tunurilor și sfârâitul mitralierelor românești eliberatoare. La toți le vine rândul să dea socoteală pentru prigoana împotriva românilor.

Nu uitați! ,,N-am primit țara la vamă, suntem cu munții de-o samă,, 

Același consilier tace și se ascunde ca patrupedul în păpușoi când vine vorba de adunările minoritarilor în spații închise. Tăcerea plimbărețului de la angajatori PSD la cei UDMR este deplină când  manifestările în spații închise sunt girate cu prezența de viceprimarul Keizer, singurul care e mascat. Consilierii locali UDMR și angajați ai Primăriei Carei au tratament special adică sunt favorizați de consilierul primarului Kovacs, mai ales că au ca numitor comun…banul public. Ipocrizia și minciuna au pătruns în spațiile UAT Carei mai ceva ca igrasia de care nu scapi cu una cu două.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu