Polițiști în civil vor patrula pentru a-i amenda pe cei care nu poartă masca. Cetățenii români încurajați să toarne „dușmanii poporului”

• publicat la: 6 octombrie 2020
Polițiști în civil vor patrula pentru a-i amenda pe cei care nu poartă masca. Cetățenii români încurajați să toarne „dușmanii poporului”
Noua Securitate în acțiune. Poliția română va demara controale în civil pentru a-i depista și amenda pe cei care nu respectă măsurile de protecție împotriva noului coronavirus, potrivit unor surse guvernamentale menționate de activenews.ro.
 Decizia a fost luată după ce autoritățile au constatat că mulți oameni respectă aceste măsuri doar când în zonă sunt forțe de ordine, dar le ignoră în absența acestora. Astfel,  20% dintre polițiști vor face controale și vor aplica amenzi în civil, fără a purta uniforma, potrivit surselor citate. Cei care nu poaartă masca regulamentar și nu păstrează distanța riscă amenzi de la oamenii legii.

Măsura spionării oamenilor pe stradă de către polițiști în civil, pentru a fi prinși cu masaca jos, vine la o săptămână de la alegerile locale, despre care guvernanții, în frunte cu președintele Iohannis, spuneau că nu reprezintă un pericol și ne îndemnau pe toate canalele să mergem la vot, mai adaugă activenews.ro.

În municipiul Carei, Poliția  și Jandarmeria nu au intervenit la data alegerilor când în fața Serviciului de Evidența Populației din subordinea Primăriei Carei erau multe zeci de persoane care așteptau eliberarea cărților de identitate pe bandă rulantă.

Nici când primarul evazionist președinte al UDMR Carei organiza împreună cu viceprimarul și comandantul poliției o ceremonie festivă în plină Stare de Urgență pentru a consfinți numirea noului șef de Poliție  Locală din subordinea Primăriei Carei.

Respectarea regulamentelor impuse și a măsurilor de protecție sunt  valabile doar pentru cei care plătesc taxe  și impozite din care mai marii își iau salariile?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu