Ședință la Consiliul Local Carei. S-a uitat să se pună anunțul și Ordinea de Zi pe site-ul Primăriei Carei

• publicat la: 6 februarie 2022
Ședință la Consiliul Local Carei. S-a uitat să se pună anunțul și Ordinea de Zi pe site-ul Primăriei Carei

Să fie administratorii www.municipiulcarei.ro, site-ul oficial al UAT Carei adică Primăria Carei  prea ocupați cu alte cerințe ale administrației Kovacs-Keizer de nu au timp să afișeze și Ordinea de Zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Carei din data de 9 februarie 2022? Măcar din respect pentru careienii care le asigură salariile.

Cert este că anunțul pentru ședința publică a CL din data de 9 februarie 2022 nu apare pe site. Nu apar  nici Proiectele de hotărâre așa cum ar fi regulamentar și legal.

De fapt lipsurile sunt mult  mai grave dacă luăm în calcul și faptul că din 2019 nu mai apar nici Achizițiile Publice, nici Rapoarte de activitate ale conducerii, lipsește cu desăvârșire CV-ul primarului, al viceprimarului, al administratorului public, etc.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei poate stârni chiar invidia dervișilor rotitori și demonstrează cu succes că poate fi deasupra politicienilor români în ce privește demagogia, promovarea nepotismului, a discriminării crase, a ipocriziei și avariției, a proastei gestionări a banului public, a sfidării și ignorării cetățeanului de rând.

Careienii plătesc salariile angajaților din Primăria Carei deci și pe al administratorului www.municipiulcarei.ro care doarme în post și nu alimentează cu informații la zi. Evident fără ca administrația Kovacs-Keizer să fie deranjată. Transparența  în administrația Kovacs-Keizer funcționează doar teoretic, când se ivește posibilitatea de a mai accesa un proiect, pentru că în practică ea nu există.

Ordinea de Zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 9 februarie 2022:

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu