Gaura neagră de la SC Piețe Parcări SRL Carei e considerată ,,populism,, de către primarul evazionist

• publicat la: 29 aprilie 2022
Gaura neagră de la SC Piețe Parcări SRL Carei e considerată ,,populism,, de către primarul evazionist

La cele 15 proiecte de pe Ordinea de zi anunțată de Primăria Carei pentru ședința Consiliului Local s-au adăugat încă două. Ședința a început cu depunerea jurământului de către consilierul UDMR, Merca Ioan.
.

.

S-a trecut apoi la votarea, în bloc, a Proceselor Verbale de la ședințele din februarie, martie și aprilie.

Adică Procesele Verbale din februarie și martie s-au votat la data de 29 aprilie 2022. O nouă performanță a aparatului de specialitate al primarului evazionist.

Exceptând proiectele care vizau administrația pieței agroalimentare, ședința a fost una obișnuită, în care aleșii local au ridicat mâna fără nicio intervenție.

Despre gaura neagră ce se perpetuează de ani de zile la SC Pieța Parcări SRL cu acționar unic Consiliul Local Carei a vorbit consilierul liberal Bontea, se pare  noul Gică Contra din CL. Primarul Kovacs a caracterizat această intervenție ca fiind populistă deși actele dovedesc contrariul.

,, Situația financiară prezentată atestă faptul că există merreu cheltuieli mai mari decât veniturile. Se perpetuează gaura neagră la nesfârșit. Vă invit să punem capăt acestei situații, să dăm vot negativ proiectelor ce vizează SC Piețe Parcări SRL. societatea trebuie reformată și pusă pe linia de plutire măcar,, a declarat consilierul liberal Bontea.

,, La cele spuse de consilier trebuie să reacționez și să spun că e Populism. Nu se pot lua măsuri de lichidare a societății…vine Curtea de Conturi și ne cere socoteală…nu e simplu,, a menționat primarul evazionist.

Rămâne de văzut dacă și pentru consilierul Bontea se va fabrica  un dosar penal pentru îndrăzneala de a ridica problema găurii negre  de la piața așa cum s-a procedat în cazul administratorului Buletin de Carei atunci când a semnalat DETURNAREA DE FONDURI de la piața agroalimentară.

Consilierii UDMR sunt singurii care au votat proiectele ce vizau eșalonarea datoriilor la piața careiană. Consilierii PSD și PNL au votat împotrivă.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu