VIDEO. Memorialul Mircea Dohan la handbal Carei 2022. Au onorat cu prezența gloriile handbalului românesc nu și Primăria

• publicat la: 26 august 2022
VIDEO. Memorialul Mircea Dohan la handbal Carei 2022. Au onorat cu prezența gloriile handbalului românesc nu și Primăria

Gloriile handbalului românesc se află pentru 2 zile la Carei. Respect Valeria Motogna, Cristian Gațu, Radu Voina, Alexandru Stamate, Ana Somoi, Gabriel Kicsid. Rușine primarului evazionist care nu a participat la deschidere și la primirea campionilor sosiți la Carei. 

Astăzi dimineață a avut loc deschiderea oficială a Memorialului Mircea Dohan la handbal, competiție aflată la cea de-a X-a ediție. Organizarea a aparținut familiei regretatului handbalist român careian cu sprijinul Federației Române de Handbal și al sponsorilor locali. Primăria Carei a dovedit încă o dată că aplică politica discriminării și susține activitățile asociațiilor maghiare sau ale celor din grupul de interes deși banii de la bugetul local se datoarează și românilor contribuabili. A preferat să stea cu consulul Ungariei decât cu campionii români care susțin la Carei Memorialul Mircea Dohan.

La cea de-a X-a ediție participă 20 de echipe din 3 țări: România, Ucraina  și Ungaria.

Moderatorul evenimentului a fost nimeni altul decât renumitul Victor Mihalcea, o voce de necontestat în prezentarea manifestărilor sportive dar nu numai.

După intrarea și prezentarea echipelor, s-a intonat Imnul de Stat al României iar apoi au fost rostite alocuțiuni de către oaspeți. Din partea Inspectoratului Județean a fost prezent Denes Lucaci iar din partea Direcției de cultură și sport, Bogdan Georgescu.

Mulțumiri din partea careienilor se cuvin celor care au depus an de an eforturi deosebite pentru ca să avem parte la Carei de prezența și susținerea campionilor acestui sport, pentru promovarea handbalului în rândul tinerei generații.

GALERIE FOTO

 








 



Lasati un comentariu