Construcție ilegală în Centrul Civic Satu Mare

• publicat la: 14 martie 2023
Construcție ilegală în Centrul Civic Satu Mare

Toaleta publică de zeci de mii de euro amplasată de Primăria Satu Mare în Centrul Civic nu are aviz de la Mediu, se arată în postarea deputatului Adrian Cozma. Cu alte cuvinte, pentru demnitarii de la ONG-ul UDMR se permite eludarea legii?

,,Primarul Gabor nu a înțeles nici acum că e ilegal să construiești pe domeniul public orice și oricând. Primăria, la fel ca și noi și la fel ca alte instituții sau firme private, are obligația de a-și obține toate avizele necesare pentru a primi autorizație de construcție. Totodată trebuie să se conformeze atunci când este sancționată disciplinar și administrativ așa cum s-a întâmplat în urma evaluării pe care a făcut-o Garda de Mediu,, adaugă deputatul liberal.

Adresa Gărzii de Mediu Satu Mare este datată 31 ianuarie 2023 dar nici până la această dată nu a fost pusă în practică măsura aducerii la starea inițială a terenului respectiv .

Adică Garda de Mediu Satu Mare se spală pe mâini cu o adresă dar nu urmărește respectarea deciziilor sale. Să aibă reținere față de demnitarii de la ONG-ul UDMR pentru că nici la Carei nu ia atitudine față de transformarea municipiului în orașul gunoaielor?

Pentru Garda de Mediu nu există municipiul Carei transformat în orașul gunoaielor. VIDEO

Buletin de Carei

Lasati un comentariu