Pentru Garda de Mediu nu există municipiul Carei transformat în orașul gunoaielor. VIDEO

• publicat la: 6 martie 2023
Pentru Garda de Mediu nu există municipiul Carei transformat în orașul gunoaielor. VIDEO

Municipiul Carei, denumit în trecut orașul florilor, a devenit în ultimii 15 ani orașul gunoaielor. Cu acceptul tacit al Gărzii de Mediu.

Grămezi de gunoi tronează nestingherite în toate părțile orașului. În centru ce se mai dă cu mătura …că în rest, e jale.

La intrarea în oraș pe DN 19 dinspre Oradea avem fosta benzinărie care colcăie de gunoaie fără ca cineva să intervină. Mai nou, gunoaiele de acolo sunt păzite de fetele care s-au mutat din zona Unicarm, după intervenția locuitorilor.

În zona Gării CFR Carei e cea mai mare aglomerare de gunoaie. Cei care privesc pe geamul vagoanelor de tren cu care călătoresc au impresia că au ajuns în tunelul timpului și se află la Napoli….

Gunoaie în formă continuă de ani de zile în zona Gării CFR Carei

Gunoaie la liber în zona Gării CFR Carei

Astăzi vă prezentăm și zona de lângă Centrul Cultural, blocul adus la DEGRADARE AVANSATĂ de administrația Kovacs-Keizer.

În toamnă au fost evacuați locatarii și cazați în căsuțele de lemn de pe strada Uzinei. Au plecat cu tot cu uși și tâmplăria de la geamuri. Nimeni din conducere nu a avut nimic împotrivă. Au mai rămas trei familii cu copii care stau fără apă și curent electric. Pentru aceștia nu se găsește cazare. Au fost buni doar în perioada votărilor. Au fost atenționați că vineri vor veni mascații ca să îi scoată din apartamente.

GALERIE FOTO

Se vede că nimeni din conducerea Primăriei Carei nu este careian și nu știe ce loc îngrijit și bine întreținut era acel internat pentru elevi pe care acum l-au transformat în funcție de interesele lor electorale.

Buletin de Carei


.

Lasati un comentariu