Șofer sătmărean depistat la P.T.F. Urziceni cu dreptul de conducere suspendat

• publicat la: 7 martie 2023
Șofer sătmărean depistat la P.T.F. Urziceni cu dreptul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Urziceni fac cercetări în cazul unui cetățean român care s-a prezentat la controlul de frontieră în calitate de șofer, deși avea dreptul de conducere suspendat.

În data de 6 martie a.c., la ora 15.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Fiat, înmatriculat în România.

În urma verificărilor suplimentare, colegii noștri au constatat faptul că dreptul de a conduce al cetățeanului român a fost suspendat. Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că nu avea cunoștință de faptul că dreptul de a conduce îi fusese suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasati un comentariu