Uite administratorul, nu e administratorul. Proiect inițiat de primarul evazionist care nu apare pe Ordinea de Zi

• publicat la: 6 martie 2023
Uite administratorul, nu e administratorul. Proiect inițiat de primarul evazionist care nu apare pe Ordinea de Zi

Societățile cu acționar unic Primăria sau Consiliul Local Carei sunt gestionate  după bunul plac al unui primar evazionist susținut necondiționat de toate partidele. S-a pus batista pe țambal pe deturnarea de fonduri de la Sc Piețe Parcări srl Carei, cu ajutorul organelor de cercetare care nu au dezlegare de la stăpânirea centrală când e vorba de favoriții primarului și președintelui UDMR Carei.

Acum se inițiază procedura de selecție  pentru administrator la societatea de transport în comun care avea administrator și a beneficiat de finanțare din 2019. 

La data de 14 iunie 2019 se înființa societatea Transbus Carei având ca asociat unic Municipiul Carei. A fost desemnat atunci ca administrator cu puteri depline Csako Tibor Karoly Otto.

Societatea a avut asigurată finanțare si pentru salariul administratorului dar si împrumuturi de zeci de mii de lei deși nici la această dată nu este funcțională. Abia acum au sosit autobuzele turcești și încă nu se știe data concretă a începerii curselor pe cele 2 trasee. Deci timp de 3 ani și jumătate s-a plătit din bugetul local un salariu pentru un administrator precum și alte cheltuieli pentru o societate care nu era funcțională.

La ședința din 3 martie 2023, primarul a  inițiat un proiect pentru procedura de selecție a administratorului  CAREI TRANS BUS SRL. Acest proiect nu apare pe Ordinea de Zi afișată pe pagina Primăriei Carei, la  fel cum nu apar nici celelalte proiecte suplimentare pentru că se vrea ascunderea lor de ochii careienilor. Cu acordul Prefecturii Satu Mare.

Ordinea de zi 3 martie

Nici proiectele votate în ședința din 3 martie 2023 nu au fost postate pe site-ul organizației guvernamentale UAT Municipiul Carei. Pentru că partidele din alianța guvernamentală nu au niciun cuvânt în fața ONG-ului UDMR care le joacă pe degete.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Comarov la 6 martie 2023 - 13:09

Asta a mai lipsit,sigur avem un oraș pe nivel austriac,a trebuit și autobuse,prea mare orașul Carei City,că neapărat a trebuit să finanțeze acest proiect,mai bine cheltuia banii altunde.

Lasati un comentariu