De 15 ani nu există la Primăria Carei Program de Audiențe cu publicul

• publicat la: 28 aprilie 2023
De 15 ani nu există la Primăria Carei Program de Audiențe cu publicul

La Primăria din muncipiul Carei, cu conducere exclusiv UDMR, nu există de 15 ani un program de audiențe cu publicul.

Dialogul oficial și public cu cetățenii este refuzat.

De 15 ani nu există afișat la Avizierul de la Primăria Carei  un Program de Audiențe cu publicul.

De 15 ani orașul este condus dictatorial de tandemul Kovacs-Keizer. După circul grotesc organizat de acest tandem în data de 12 aprilie 2023, când au amplasat în fața primăriei Carei un grup statuar fără avize legale dar cu prezența vicepremierului Hunor și al președintei Ungariei, presa maghiară și cea aservită primarului evazionist se chinuie să găsească un Acar Păun pentru ilegalitățile comise de organizatori.

Presa maghiară, inclusiv portalul fiicei primarului și al finului său, se smiorcăie în cel mai jalnic stil posibil și afirmă că de 15 ani cineva  îi face plângeri primarului, în speță tăticului și nănașului datorită căruia au loc de muncă mulți dintre scribi. Nici urmă de document doveditor prezentat cititorilor.

Pentru conformitate, precizăm faptul că primarul UDMR Kovacs  are de 15 ani poprire adică reținere  lunară pe venit de 30% pentru că nu își plătește datoriile la bugetul de stat din urma falimentării societăților sale de producție mic mobilier.

De 15 ani primarul evazionist nu plătește taxe și impozite locale. Locuiește în casele altora… oare cine l-a primit în spațiu pentru a putea deține legal o carte de identitate?

Respectul său pentru careieni, pentru comunitatea locală care l-a primit în 1984 atunci când a venit cu numire de la PCR la fabrica de mobilă Mobicrasna, se afirmă prin anularea programului oficial de audiențe cu publicul, program pe care orice primărie  din România îl respectă. Primarul evazionist are pretenția ca cei care doresc să discute cu el în calitate de primar să îl aștepte la ușa primăriei, să se milogească de el ca să fie primiți…ca umilința să fie completă.

Primarul evazionist a încurajat mereu discuțiile private fapt ce denotă că nu are intenții curate. Cei care nu doresc un program de audiențe cu publicul, accesibil oricui, inclusiv presei, au ceva de ascuns, se tem de ceva anume.   Dar o vorbă românească spune că de ce te temi nu scapi. La fel a pățit și președinta Ungariei care a fost derajată de scandările constate pentru România ale românilor și a încercat să provoace un incident prin nerespectarea protocolului stabilit privind traseul. Nu i-a reușit scenariul cu deschiderea umbrelelor așa cum nu i-a reușit nici încercarea de a provoca românii.

Știm că primarul UDMR este sprijinit de la cel mai înalt nivel de coaliția toxică de la guvernare, că reprezentanții guvernului Ciucă în teritoriu sunt  prea slabi și dependenți de funcții pentru a se impune în fața abuzurilor unui primar evazionist de la Carei dar nimeni este veșnic în fotoliul de demnitar. Doar poporul român este veșnic.

Buletin de Carei

PS.

Așa se procedează în celălalt municipiu din județ…

 

 

Lasati un comentariu