Cupa 25 Octombrie Carei la atletism a ajuns la ediția a 52-a

• publicat la: 22 octombrie 2023
Cupa 25 Octombrie Carei la atletism a ajuns la ediția a 52-a

Vineri, 20 octombrie 2023, a avut loc la Carei CUPA 25 OCTOMBRIE  la atletism, o competiție sportivă aflată la cea de-a 52- ediție. O competiție recunoscută și premiată de Federația Națională de Atletism în anul 2020 ca fiind  cea mai longevivă competiție sportivă din țară.

Clubul sportiv de pe lângă Liceul Teoretic Carei a organizat ediția cu numărul 52 a Cupei 25 Octombrie la Atletism pentru elevi.

Profesorul Florin Turcu, organizatorul competiției naționale de la Carei, a fost din nou la înălțime și a asigurat toate condițiile primirii participanților veniți din județ și din țară și a bunei desfășurări. Marii absenți au fost și în acest an tocmai cei din conducerea orașului, oameni mici pe funcții mari. Evenimentul ce trebuia să fie un motiv de mândrie, care să beneficieze de promovare masivă în oraș, a fost din nou ascuns de Primăria Carei. Orice  localitate din țară ar fi fost mândră să găzduiască o astfel de competiție națională, nu și Primăria Carei.

Concursul a beneficiat de avantajul unor condiții meteo foarte bune. Elevii antrenorului prof.Florin Mărneanu, l-au făcut mândru că le este antrenor.

Au participat peste 300 de elevi, atleți din Cluj, Arad, Baia Mare, Oradea, Sighet, Oșorhei, Zalău, Dej, Satu Mare, Vetiș, Doba, Negrești și Carei.

Cu toții au apreciat organizarea de la Carei de care se face vinovat prof.Florin Turcu cu echipa lui. Antrenorii de la clubul arădean au menționat chiar faptul că ,,Nu există atlet sau fost atlet arădean care să nu fi bifat măcar o singură dată participarea la această competiție frumoasă. Nu suntem noi sportivi de talie mondială dar facem față cu brio la fiecare concurs,,.

Cei mai buni sportivi careieni au fost  la această ediție:

– Cura Roxana, clasa a XII-a C, Locul 1 la 100 m și Locul 1 la săritura în lungime

– Turcu Alexia, clasa a VIII-a A, Locul 1 la aruncarea greutății

– Fabian Luca, Locul 2 la proba de 60 m și Locul 2 la săritura în lungime

Organizatorii mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere și pentru efortul depus, astfel că și această ediție a devenit una de succes.

Felicitări tuturor!

 

Lasati un comentariu