Un director de muzeu din Carei și programul de la balul strugurilor

• publicat la: 20 octombrie 2023
Un director de muzeu din Carei și programul de la balul strugurilor

Directorul Muzeului orășenesc Carei anunța pe data de 2 octombrie 2023 organizarea balului strugurilor de către UDMR în data de 21 octombrie 2023 folosind o imagine din care reiese care este comportamentul tinerilor maghiari în preajma Monumentului Ostașului Român.

Puțin probabil ca Hago Nandor, în calitate de director al unui Muzeu din subordinea Muzeului Judsețean Satu Mare, să nu știe care sunt regulile de manifestare în preajma unui monument de for public de clasă A. Darmite să mai și promoveze imagini cu comportamentul unor tineri puțin educați.

Priviți cum a fost marcat la Carei balul strugurilor organizat în Anul Centenar și mai au și pretenția că sunt oameni educați și civilizați. Totul s-a petrecut sub privirile îngăduitoare și nepăsătoare ale echipajelor de Poliție.

Tinerii maghiari din Carei sărbătoresc Balul strugurilor pe Monumentul Ostaşului Român

Același Hago Nandor, director la Muzeul Carei, a postat acum o zi un alt material despre desfășurarea balului culesului viei în organizarea UDMR, 21 octombrie 2023. De această dată nu mai apar  imagini cu Monumentul Ostașului Român, ba chiar este pus în valoare amfiteatrul de evenimente din centrul orașului ca loc de întâlnire de la ora 16,00.

Recomandăm ONG-ului UDMR Carei să ducă tinerii maghiari în excursie la Budapesta, cu tot cu președintele lor – primarul evazionist, pentru a vedea cum se pun în valoare acolo monumentele de for public, poate așa vor înțelege mai ușor cum trebuiesc respectate.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu