Piața, Parchetul și deturnarea de fonduri de la Carei

• publicat la: 19 februarie 2024
Piața, Parchetul și deturnarea de fonduri de la Carei

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că la Carei nu ajunge brațul legii. Doar avem conducere exclusiv UDMR și în România doar după primarii români se trimite potera peste hotare nu și în cazul parlamentarilor udemeristi mai ales dacă sunt și nepoți de-ai presedintelui de ONG. Cazul Cătălin Cherecheș vs.Marko Attila.

Așa că la Carei se mușamalizează accidentul mortal de muncă din centrul orașului, se pun statui fără forme legale de către primarul udemerist, se ascund autorii amenințărilor cu moartea a unei familii de români și niciun procuror nu cercetează cazul delapidării de fonduri de la piața agroalimentară Carei.

Din ianuarie 2019 am tot scris despre deturnarea de fonduri de la piața din subordinea Consiliului Local și a Primăriei Carei dar procurorii careieni sunt total neinteresați de subiect de parcă nu ar vrea să deranjeze pe cineva.

Nici măcar unul dintre consilierii locali aleși prin voturile careienilor nu se implică în readucerea administrației locale în cadrul legal. Mai mult, au uitat că ei trebuie să reprezinte  interesele careienilor  și nu ale primarului evazionist și datornic la bugetul de stat, fapt ce dovedește că au candidat pentru un loc în Consiliul Local pentru a-și urmări interesele personale nicidecum ale comunității.

Toți se folosesc  de consilierul primarului, plătit tot de către careieni, pentru a-și atinge scopurile, cele personale și de grup nicidecum ale comunității careiene.

Încă mai sunt 4 consilieri locali care își ascund Declarațiile de Avere și Interese cu acceptul tacit al Primăriei Carei și al Prefecturii Satu Mare.

Piața Carei arată ca după război dar taxele cresc și DETURNAREA DE FONDURI se ascunde atent.

Așa arăta azi, 19 februarie 2024, piața agroalimentară Carei.

GALERIE FOTO

Cei care iau atitudine sunt linșați mediatic  de la cabinetul primarului și li se fabrică dosare penale de agenți de poliție cu largul concurs al procurorilor.

Dosarul deschis la 7 februarie 2019, ora 10,00, a fost clasat la data de 13 octombrie 2022 din lipsă de probe. Bani publici aruncați pe apa sâmbetei pentru încercările unor persoane din sistem de a denigra un contribuabil onest cu spirit civic.

Nimeni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei nu s-a autosesizat pentru acuzațiile de deturnare de fonduri de la piața agroalimentară din subordinea Primăriei Carei. Nu au cerut niciun document justificativ în baza căruia s-a scris articolul. Nu se dorește a se recupera prejudiciul de la cei vinovați.

Careienii plătesc în continuare pentru recuperarea sumelor din deturnarea de fonduri. Consilierii locali tocmai au votat pentru plata eșalonată a restanțelor din banii careienilor pentru că nu se cercetează la cine au ajuns banii deturnați.

Procurorii evită să cerceteze la cine au ajuns banii deturnați și de ce plătesc careienii pentru că alții și-au însușit fondurile de la piața Carei.

Daniela Ciută,

careian plătitor de taxe și impozite

Cum se fabrică la Carei un dosar penal în timp record și cum ajunge să fie clasat din lipsă de probe

Despre datoriile de la SC Piețe-Parcări SRL Carei. Un an de tăcere și linșaj mediatic

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

 

 

 

 

 

 

comentarii

de Kramek la 20 februarie 2024 - 20:19

Dar care este situația într-adevăr?Primarul evazionist,a promis odată,că și piata va fi renovata,reconstruită.Acum nu mai este valabil promisiunea?ANu mai intra banii necesar pt.renovare?Poate nici construcțiile actuale nu vor fi terminat in termenul stabilit,și nu mai da ajutor din fonduri europene De accea este liniștea în privința asta. Totuși situația nu este îmbucurător.Important este că avem un oraș pe nivel AUSTRIAC ,cu autobuse electrice,câteodată(cu niciun călător),din martie taxe pt parcări la aparate din colțul drumurilor…etc.Tot înainte Carei City.

Lasati un comentariu