Deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară Carei trecută sub tăcere

• publicat la: 17 noiembrie 2021
Deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară Carei trecută sub tăcere

Au trecut doi ani și jumătate de la demascarea de către Buletin de Carei a deturnării fondurilor de la Piața Agroalimentară Carei. În luna ianuarie 2019, comercianții din piață  au fost deconectați de la sursa de apă curentă deși aveau plătite la zi facturile pentru apa consumată.

Dacă  comercianții  au plătit lunar apa consumată….UNDE au ajuns banii din moment ce la APASERV apare  ca neplătit serviciul de furnizare al apei din mai 2016 și până în 2019?

ULTIMA FACTURĂ PLĂTITĂ de Piața agroalimentară Carei către Apaserv SA pentru servicii de furnizare a apei datează din…luna MAI 2016!

Soldul la acea dată era de 107.624 lei potrivit celor declarate de conducerea  APASERV SA. Abia după câștigarea  procesului de către Apaserv SA Satu Mare și după executarea silită au început plățile datoriilor.

Cine a cheltuit banii plătiți de comercianții din Piața Agroalimentară pentru apa consumată precum și cei datorați Primăriei Carei?

Cum se face că Poliția Economică nu a luat la întrebări administratorul pieței și nu a sancționat deturnarea de fonduri?

În localitățile cu conducere exclusiv UDMR nu se aplică legea la fel ca în toată România?

Doar Buletin de Carei a semnalat această problemă pentru care deținem și documente doveditoare.

Poliția Municipală Carei a inițiat o acțiune în incinta Pieței Agroalimentare în iarna anului 2019 dar rezultatele  nu au fost făcute publice nici până la această dată.

Cine  pe cine acoperă de fapt?

Daniela Ciută

Lasati un comentariu