O locomotivă a luat foc în gara Domăneşti

• publicat la: 14 iunie 2017
O locomotivă a luat foc în gara Domăneşti

UPDATE-

În data de 14.06 a.c. la ora 08.21, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la locomotiva unui tren în Halta Domănești.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și o ambulanță SMURD tip EPA. În momentul sosirii forțelor profesioniste, incendiul se manifesta la compartimentul motor al locomotivei, care era desprinsă de restul garniturii. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga locomotivă.

Cei aproximativ 30 de călători aflați în tren la producerea evenimentului, s-au autoevacuat fără incidente, astfel că nu au existat răniți sau victime.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit datorită unei defecțiuni mecanice apărute pe timpul exploatării. Ca urmare a incendiului s-au deteriorat rezervorul de combustibil, compartimentul motor și transmisie și s-a topit izolația electrică.

…..

O locomotivă a luat foc în gara Domăneşti. Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Călătorii din trenul personal Oradea – Satu Mare  au avut parte doar de o spaimă , neexistând victime. locomotiva a fost decuplată la timp pentru a nu fi afectate vagoanele de călători. Vom reveni cu amănunte.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu