Catarg cu drapel românesc refuzat ASTRA Carei de către consilierii UDMR și primarul evazionist. VIDEO

• publicat la: 23 ianuarie 2020
Catarg cu drapel românesc refuzat ASTRA Carei de către consilierii UDMR și primarul evazionist. VIDEO

Solicitarea  Asociaţiunii ASTRA Despărțământul Aurel Coza de amplasare a unui catarg  în mun.Carei pe domeniul public cu  ocazia Anului Centenar a iscat  în Consiliul Local întrunit în 27 aprilie 2018 ieșiri necontrolate din partea politicienilor UDMR și PSD. Primarul Kovacs a considerat solicitarea ca fiind o provocare iar președintele PSD  a considerat proiectul ca fiind unul abuziv pus pe Ordinea de Zi și nu a votat  în favoarea lui.

Sebastian Egli, șef birou Urbanism a redactat raport nefavorabil acestei solicitări pe motiv că nu este însoțit de o lucrare artistică! Peste 4 luni, același Sebastian Egli de la Urbasnism nu se manifestă împotriva solicitării  amplasării unui catarg cu tricolor românesc  de către asociația cadrelor militare în rezervă și nici nu mai  vrea  lucrare artistică lângă catarg.  Curat-murdar  domnule Sebastian Egli. Aveți afinități doar pentru  grade….?

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/catarg-cu-drapel-romanesc-aprobat-de-consilierii-udmr-carei-doar-pentru-cadrele-militare.html

Găsiți în continuare înregistrarea în care primarul evazionist afirmă că solicitarea de amplasare a unui catarg cu drapel românesc este o provocare la adresa maghiarilor… Dacă solicitarea vine din partea foștilor militari, mai ales a celor cu grade și cu pensii speciale, atunci totul e în ordine.

Asociațiunea ASTRA Despărțământul Aurel Coza Carei a mai depus și alte solicitări pentru amplasare catarg cu tricolor românesc pe cheltuiala proprie dar  refuzul este constant.

Ultima găselniță se referă la faptul că niciuna din cele trei locații solicitate nu este pe placul Primăriei din a cărei conducere nu face parte niciun român.

În oricare dintre orașele României se poate amplasa catarg cu drapel românesc pe domeniul public sau în sensurile giratorii doar la Carei conducerea exclusiv UDMR a localității refuză.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/nu-provocati-maghiarii-spune-primarul-kovacs-ca-motivatie-la-refuzul-amplasarii-unui-catarg-romanesc-in-carei-presedintele-psd-carei-vrea-sa-isi-insuseasca-initiativa-astra-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/in-anul-centenar-un-primar-de-la-udmr-refuza-asociatiunii-astra-dreptul-de-amplasare-catarg-cu-tricolor-romanesc.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/06/catarg-cu-tricolor-romanesc-interzis-la-carei-pe-domeniul-public.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/ridicati-catarge-cu-drapel-romanesc-si-la-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/catarg-cu-tricolor-romanesc-in-sensul-giratoriu-din-zalau-la-carei-nu-se-aproba.html

 

 

Lasati un comentariu