O nouă scutire de impozit pentru asociația de creștere a cailor de rasă din Parcul Dendrologic Carei

• publicat la: 13 februarie 2020
O nouă scutire de impozit pentru asociația de creștere a cailor de rasă din Parcul Dendrologic Carei

Pentru al treilea an consecutiv primarul Kovacs inițiază proiect de hotărâre pentru scutirea de  la plata impozitelor a Asociației de creștere a cailor de rasă Equus, asociație căreia i s-au cumpărat din banii careienilor cai lipițani. Pe acești cai se percepe taxă de echitație  deși au fost plătiți  din banii orașului. Cine urmează să ne mai amenințe pentru astfel de informații? Trebuie să ne temem pentru viața noastră dacă discutăm deschis despre ce se petrece în administrația Kovacs-Keizer-Beko?

După cum se poate observa  se oferă și servicii de cazare.

Pe lista membrilor fondatori ai acestei asociații au apărut primarul Kovacs, administratorul Beko precum și  viceprimarul Keizer și soțul consilierei Venig Gabriela.

Potrivit actelor depuse la dosarul cu materialel de ședință, nu mai apar în actele depuse, ca  membrii fondatori dintre cei enumerați mai sus decât Beko Tamas.

Doar un singur act oficial apare privind retragerea calității de mebru fondator a numitului Kovacs Eugen la data de 17  mai 2019.  Ceea ce  nu l-a împiedicat ca în anii 2018 și 2019 să inițieze proiect de hotărâre pentru scutirea de la plata impozitului pe clădire a asociației unde era MEMBRU FONDATOR.

Pentru că ședința din 2019 unde s-a votat scutirea de la impozit propusă de primar a avut loc în data de 14 mai 2019 deci atunci când încă era membru fondator.

Actele depuse la Consiliul Local conțin o serie de inadvertențe care nu se admit în cazul unui cetățean obișnuit, fără funcții în administrație.

UAT Municipiul Carei adică Primăria Carei  a  achiziţionat  în octombrie 2014   2 cai din rasa Lipiţan în valoare de 18.985,36 lei bucata. Aceştia au  fost  , Atenţie,  ..,,predaţi spre custodie  Asociaţiei Equus Carei,,  care are sediul peste drum de Spitalul Municipal  şi Ambulatoriu adică fosta Policlinică. Adresa oficială semnată de primari şi şefi de departamente  menţionează că achiziţia cailor s-a făcut prin proiectul transfrontalier  dar în acest proiect NU ESTE cuprinsă achiziţionarea de animale!

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/Proiecte/Proiecte17.pdf

Cine jonglează cu banii publici? Unde au ajuns mânjii cailor lipițani și cine a încasat contravaloarea din vânzarea lor?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/05/este-de-notorietate-pe-plan-local-ca-viceprimarul-keizer-este-membru-fondator-la-asociatia-equus.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/primaria-carei-totul-pentru-grupul-de-interese.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/e-oficial-municipiul-unde-se-cresc-doi-cai-in-centrul-orasului-la-100-m-de-spital-afacerile-unei-uat-si-ignorarea-fiscului.html

 

comentarii

de Podravka la 14 februarie 2020 - 21:49

Casa lui din Urziceni,recent renovat cand o sa trece pe lista de scutire????

Lasati un comentariu