Primul caz la Carei. A cedat psihic

• publicat la: 7 aprilie 2020
Primul caz la Carei. A cedat psihic

Nu vă speriati, nu  este vorba de  coronavirus. Vorbim de primul caz de  inadaptabilitate la a sta acasă. Este vorba despre un angajat al Primăriei Carei.

Consilierul personal al primarului e primul care a cedat psihic. A făcut o adevărată obsesie pentru căsuţa de mesagerie privată a Buletin de Carei. A ajuns chiar să îşi răspundă singur la întrebările puse. Cei care îl puteți ajuta, e momentul să interveniți.

Plătim de la bugetul local peste 50 de mii de lei anual numai ca salariu pentru o persoană care se ocupă doar de linşajul mediatic al celor care deranjează liniştea sufletească a primarului evazionist. Nu am uitat nici de propaganda de partid de care nu se poate lăsa.

Domnule primar, știu că  l-ati lăsat în concediu, probabil pentru că  este depăşit de această situaţie şi nu vă poate asigura consilierea de specialitate, el nedemonstrând nimic în nicio  specializare. Una utilă pentru comunitate. Nu ştie nici măcar să facă diferenţa dintre un portal de ştiri şi un blog. Putem înţelege că visează la o companie de  ştiri dar a eticheta un blog dovedit cum e Opinie de Carei ca fiind companie de ştiri denotă  şi caracterul  şi cunoştinţele sale.

Vă rog să aveți bunăvoința să îl ajutați totuși, aveți grijă de el. Nu  o spunem cu  malitiozitate ci cu compasiune, cu cele mai bune intentii. Vorbim de  un semen de-al nostru. Nu știm  dacă e  cazul să consulte  un psiholog  dar începe să își răspundă singur .

Ciudat mod de a-şi exprima bucuria pentru că vede un trafic sporit (care nu se concretizează şi în aprecieri,de fapt).

Ceea ce la început am crezut că este o glumă pe înțelesul lui  a devenit acum un caz  serios.

De o săptămână ne tot invadează mesageria privată cu fluvii de materiale, deranjat nevoie mare că mulţimea de cititori cu care se laudă nu vrea să dea şi like la compunerile sale de propagandist. Un propagandist angajat mereu fără concurs pe la cabinetele politicienilor vremii. Poate că repetarea acţiunii  de smulgere a buruienilor de pe domeniul public va calma nervii întinşi la maxim a finului primarului. Primăria Carei ar trebui să acorde o mai mare atenţie angajaţilor săi în ce priveşte repartizarea lor pe posturile potrivite. Dacă tot îi plătim din taxele şi impozitele noastre.

Nu ar fi de neglijat nici acordarea unei mese calde de la Cantina Socială ca să nu mai scâncească ca un copil răsfăţat după sarmale şi gogoşi.

Chiar e de neimaginat că sunt familii în Carei în care  gospodinele nu ştiu să prepare sarmale şi gogoşi.

Multă sănătate!

Buletin de Carei

P.S. Indiferent de atacurile informatice de care avem parte tot mai des în ultima perioadă vom continua să oferim informaţii din administraţia locală pe baza documentelor oficiale.

Lasati un comentariu