Poliția informează

• publicat la: 10 februarie 2023
Poliția informează

La data de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigații Criminale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat de 42 de ani, din localitatea Tășnad.

Persoana în cauză a fost condamnată la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni economice.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Satu Mare.

În aceeași zi, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către către Tribunalul Satu Mare, față de un bărbat de 64 de ani, din comuna Lazuri.

Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea unei infracțiuni cu violență.

Persoana în cauză a fost depusă la Penitenciarul Satu Mare.

Ordin de protecție provizoriu, emis pe numele unui bărbat

 La data de 9 februarie a.c., în jurul orelor 14:00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 32 de ani, domiciliată în comuna Păulești, ar fi fost lovită cu un obiect contondent de către soțul acesteia, în vârstă de 33 de ani, suferind mai multe leziuni la nivelul spatelui și a membrelor superioare.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeia de 32 de ani, de cei trei copii ai acesteia, precum și de domiciliu.

Totodată, polițiștii efectuează verificări față de persoana în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 9 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători auto.

 

Lasati un comentariu