Primăria Carei susţine deplasarea karatiştilor careieni la competiţia de la Eger

• publicat la: 7 aprilie 2014
Primăria Carei susţine deplasarea karatiştilor careieni la competiţia de la Eger

Vineri, sâmbătă și duminică, 04-06 aprilie, în complexul sportiv „Dr. Kemény Ferenc” din Eger, Ungaria,  s-a desfăşurat Campionatul European de Karate Shotokan „4nd SKDUN European Shotokan Karate Championship and 4nd SKDUN Kohai European Cup” sub tutela organizaţiei mondiale de karate, Shotokan Karate-Do of United Nations.Au participat peste 800 de sportivi din 22 de țări.

Echipa careiană a făcut parte integrantă din lotul naţional al României prin: Knecht Patrik, Medvei Edvin, Ruje Antonio, Chelmu Eric, Mateş Şerban, Knecht Vivien, Maurer Alex, Blaga Bianca, Engber Ingrid, Abriham Amalia, Bartincki Attila, Bács Máté.

 La Campionatul European de Karate Shotokan,în probele individuale:

Abriham Amalia a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, cucerind medalia de aur la kumite feminin cadeți -52 kg,

Bartincki Attila, locul trei și medalie de bronz la kata junior masculin și tot un loc trei la kumite junior masculin -62 kg,

Engber Ingrid, locul trei și medalie de bronz la kata veterani feminin.

în probele de echipe:

            Abriham Amalia, căpitanul echipei de kumite cadeți feminin open, a urcat, împreună ce celelalte trei colege, din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, cucerind medalia de aur.

Echipa de kata junior masculin, format din Bartincki Attila, Bács Máté, de la clubul careian şi Mario Robert Damiande la CS Sonkeifre București, au cucerit medalia de argint.           

La Cupa Europeană Kohai, la Kata (luptă imaginară cu adversari imaginari) Maurer Alex, cadeți masculin, a cucerit medalia de bronz,la Kumite , Blaga Bianca, cadeți feminin +50 kg, a urcat pe a treia treaptă a podiumului, cucerind medalia de bronz.

Conducerea clubului sportiv CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, Bartincki Lajos, Dărăban Gheorghe și Bács Csaba, doresc să mulțumească sprijinul acordat, Primarului orașului Carei, domnul Kovács Eugen, precum și sponsorilor inimoși.

comentarii

de podoba mircea la 7 aprilie 2014 - 12:02

Felicitari ptr rezultatele frumoase inregistrate la Campionatul European de karate !!!

de rusinica........ la 11 aprilie 2014 - 08:23

Felicitarile noastre pentru sportivii din Carei,dar absolut toti fac parte din Lotul Romaniei? Iar vindeti gogosi sau papanasi la analfabeti.

de efryv la 7 iunie 2014 - 16:04

Unde se poate vedea un clasament national,european sau mondial cu inimosii nostri sportivi Careieni,care sunt sustinuti de catre Consiliul Local?Propun consilierilor ca fiecare ramura sportiva care pretinde ca are rezultate si solicita ajutor financiar, sa prezinte clasamente actualizate de catre federatie ,dupa fiecare concurs national in parte!

de consilier la 7 iunie 2014 - 16:14

se poate vedea la termal dupa ora 23 cu fetitele servite de baiatu lu tata parasit de nevasta pt un director de CEC!

de swarzkopf la 7 iunie 2014 - 16:16

pt carnetele de 5 mii de la CEC ce nu facea edith cu directorul comunist de CEC

de joseph la 9 iunie 2014 - 11:47

Eu sunt sustinator al karatistilor din Carei,dar si pe mine m-ar interesa sa vad un klasament national vagy european a karatistilor .Se poate fratior?

de statele unite la 13 iunie 2014 - 22:45

Redactia nu poate solicita de la conducerea cluburior niste calasamente nationale unde poate fi urmarita evolutia sportivilor careieni la diverse sporturi ?

de Ocean la 14 iunie 2014 - 16:13

Felicitari; sportivilor pentru rezultatele optinute, tot odata felicit si antrenori pentru efortul depus, ca sportivi sa aiba aceste rezultate. Ii felicit si pe sponsori pentru ajutorul dat acestor spotivi. Dar pe Jeneu de ce il pomeniti aici si ii cereti multumiri.de ce mama măsi il prea slaviti atata. A contribuit si groful Careiului, dar cu ce? Ce a dat nu de la el a dat, s au de la M…..a. Ci din bani nostri a cetatenilor. Poate a dat din retinerea pe salariu ce o are. Nu prea a-si crede.

de karate-do-BFKS la 23 iunie 2014 - 22:07

Si cu noi cum ramane? Nu mai alocati nimic la karate? Cel mai popular sport din oras.Pe d-ul Primar il laudam pentru ca face totul pentru noi din banii primariei.Atat deplasari cit di alte deconturi.

de oarecare la 6 iulie 2014 - 21:13

Ce faceti voi cu sportul acesta ? Unii se imbogatesc pe spinarea parintilor, care platesc doar cotizatii si sume exorbitante pentru deplasari.Voi stiti ca intr-o deplasare cazarea si masa se poate rezolva cu 50 lei pe zi ? La ce platim noi parintii 300-400 lei pe competitie ,din moment ce primaria deconteaza tot ?

de kevin la 6 iulie 2014 - 21:26

si la fotbal e la fel….

de oarecare la 7 iulie 2014 - 13:02

Bine ca Marneanu si Podoaba se chinuie din forte proprii.

Lasati un comentariu