Careianca Laura Seucan a expus fotografii în Sighetul Marmaţiei

• publicat la: 23 martie 2010
Careianca Laura Seucan a expus fotografii în Sighetul Marmaţiei

Tânăra artistă careiană, Laura Seucan, continuă seria expoziţiilor foto. După Cluj şi Carei, fosta elevă a Liceului Teoretic a expus în Sighetul Marmaţiei.

Expoziţia a avut loc în 19 martie şi a fost găzduită de sala de expoziţii Radio Sighet.

Fotografiile expuse au ca punct de plecare surprinderea unor frânturi din viaţa de zi cu zi văzute din unghiul unor detalii ignorate. Prin această abordare, artista în devenire, ne invită la o schimbare de optică, care lărgeşte orizontul semantic al existenţei fiecăruia.

Este cea de-a patra expoziţie a tinerei artiste, prima din anul 2010. Primele două au avut loc în Cluj, iar cea de-a treia în Carei, toate în 2009.

Laura Seucan este elevă în clasa a XII-a a Liceului de Arte Plastice Romulus Ledea din Cluj. Ea îşi doreşte să devină studenta Universităţii de Artă şi Design Cluj, la secţia de fotografie.



„Am început să fotografiez pentru că m-a fascinat splendoarea naturii în contrast cu artificialul. Captez imagini, fracţiuni de secundă din jurul nostru, imagini care sunt într-o continuă schimbare. Cele mai multe le captez pentru că mi-e teamă că nu le voi mai vedea niciodată. Gândul, care mă urmează mereu, este: „Frumosul e aici şi acum. Nu închide ochii!”
a declarat aceasta pentru www.buletindecarei.ro

Paul S.

Lasati un comentariu