Câştigătorii Jackson Day ediţia a doua

• publicat la: 4 octombrie 2010
Câştigătorii Jackson Day ediţia a doua

Vineri, 1 octombrie, a avut loc cea de a doua ediţie a Jackson Day la Carei , organizată de Centrul Cultural al Municipiului Carei.

Pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român s-au adunat în jur de 250 de persoane, dintre care 12 copii, în costumaţii deosebit de originale.

Multi dintre ei s-au înscris la concursul „Cel Mai Bun Imitator M.J.” iar  doi elevi au participat la concursul Cel Mai Bun desen despre MJ.

În deschiderea evenimentului au evoluat membri trupei Magic Dance, cu un dans pe un colaj de melodii interpretate de regele muzicii pop.

După evoluţia scenică, juriul a decis câştigătorul titlului de Cel mai bun imitator MJ, care, până în 2011 este o domnişoară, în persoana lui Mikola Vivien.

După decernarea premiilor a avut loc un moment artistic susţinut de sosia careiană a lui Michael Jackson, câştigătorul ediţiei 2009 a concursului MJ, Olariu Gergo.

În finalul concursului, a avut loc proba de dans sincron, pe fundalul celebrului hit Thiller, la care au participat 56 de tineri .

Bogdan Georgescu

Lasati un comentariu