Pompier pentru o zi

• publicat la: 28 februarie 2011
Pompier pentru o zi

Ziua Protecţiei Civile din România a fost sărbătorită astăzi şi la Secţia de Pompieri Carei. Unitatea a organizat cu această ocazie,  „Ziua Porţilor Deschise“.Au fost invitaţi toţi cei  care au dorit să vadă tehnica din dotarea pompierilor careieni.

Primii vizitatori au fost copii preşcolari  de la GPP Nr 2 Carei, insoţiţi de educatoarele Ceteraş Eva, Pozman Andrea şi  Lang Monica.Cei mici au fost de-a dreptul incântaţi de maşinile de pompieri,de faptul că au avut voie să urce in cabină ,să stea la volan şi să urce in ambulanţă.

Careienii care au trecut pragul unităţii de pompieri au avut ocazia să vadă  atelierele  cu accesorii folosite la intervenţii şi modul de folosire a acestora.Subunitatea are in componenţă 3 echipaje care deservesc utilajele de apă şi spumă,1 echipaj care deserveşte  o autospecială de descarcerare,2 echipaje care deservesc motopompe,1 echipaj care deserveşte autoscara şi  1 echipaj  pe ambulanţa SMURD. Au fost prezentate materiale informative privind atribuţiile protecţiei civile dar şi tehnica de intervenţie.

redacţia

Lasati un comentariu