Clubul Spiriduşilor Isteţi

• publicat la: 7 martie 2011
Clubul Spiriduşilor Isteţi

Sâmbătă, 5.03.2011, s-a încheiat „Luna urşilor” din cadrul  Clubului Spiriduşilor Isteţi de la secţia de copii a Bibliotecii Municipale Carei. Bibliotecarele Erika Valean şi Sălăgean Linda , cu sprijinul Centrului Cultural Carei, au organizat o întâlnire cu cei peste 20 de elevi ai claselor a V-a şi a VI-a de la şcolile din oraş care au trimis compuneri având ca personaje ursuleţii.

Elevilor le-au fost prezentaţi ursuleţi celebri din lumea cărţilor, apoi au urmărit desenul animat „Cărţile Junglei”, după romanul cu acelaşi titlu de R. Kipling. La sfârşitul manifestării,cele mai bune trei compuneri au fost premiate. La secția română locul întâi a fost adjudecat de eleva Ţineghe Denisa , locul doi  Cosma Cosmina, iar locul trei, de Irea Denisa Iulia (toți de la Şc. cu cls. I-VIII „Vasile Lucaciu”). Elevii acestei şcoli au fost însoţiţi de prof. Mocanu Nicoleta. La secția maghiară primele trei locuri au fost ocupate de Fazekas Péter, Elekes Vivien și Körtvélyesi Bianka.

sursa Centrul cultural

comentarii

de Nicoleta Latis la 8 martie 2011 - 09:35

Dintr-o regretabilă eroare, eleva Ţineghe Denisa a apărut la Şcoala cu clasele I-VIII „Vasile Lucaciu” şi nu la Şcoala Generală nr.3. cum ar fi trebuit.
Rectificăm acaestă greşeală şi ne cerem scuze. Încă o dată felicitări tuturor elevilor care ne-au trimis compuneri.

Lasati un comentariu