Gol de generic

• publicat la: 26 March 2011
Gol de generic

Etapa a treia a returului a avut programată intâlnirea dintre Victoria Carei şi Unirea Pişcolt desfăşurată sâmbătă de la orele 15,00, in fata a circa 350 de spectatori.

Conform principiului echipa care câştigă nu se schimbă,antrenorul Fabian a folosit aceeaşi aşezare,4-4-2 şi aceeaşi formulă de start ca in etapa trecută de la Berveni .

Fekete,Somogyi,Botoş,Ticle,Moca,Gecse,Fabian,Peczer,Pereş,Hagen,Kovacs

Oaspeţii,antrenaţi de Vereş Vasile intră in teren in următoarea alcătuire:

Boroş,Vereş,Curc,Salagean,Simonca, Uifalusi ,Angyaz,Silaghi,Veres,Duca,Puşcaş.

Astăzi,băieţii noştri ,după un joc bun,in multe momente chiar foarte bun, au legat a doua victorie.Jocul a fost echilibrat doar in primele 10 minute,când gazdelor nu le-a ieşit mare lucru,intrând parcă timoraţi pe teren,de vină fiind poate ultimul eşec pe teren propriu.

Prima fază periculoasă o consemnăm in min11.când,după o degajare a lui Fekete,Hagen deviază impecabil la Pereş,acesta trăgând perfect iar Boroş  respinge in corner.

Nu trece decât un minut şi Fabian recuperează o minge la mijlocul terenului,il deschide pe Hagen ,acesta driblează doi adversari,trage chiar sub bară dar ingerul păzitor al oaspeţilor respinge şi de această dată .

Cea mai mare ocazie de gol a gazdelor are loc in min16 când,după o centrare impecabilă de pe partea dreaptă a lui Gecse,Hagen il face mare pe Boroş.

In continuare Victoria presează şi mai are câteva oportunităţi de a inscrie dar Boros, in zi mare astăzi,respinge tot.

Singura ocazie a oaspeţilor din prima repriză o consemnăm in min22 când Silaghi centrează bine de pe partea dreaptă ,Duca trimite balonul cu capul aproape de bara din stânga ,Fekete reţinând fără probleme.

In min28 Ticle liber pe partea stângă primeşte mingea ,inaintează cu ea spre centrul terenului ,nu este atacat de nimeni ,pătrunde in continuare şi cam de la 30 de m trage puternic cu stângul ,mingea prinde inălţime şi coboară glonţ,aproape de vinclu, in poarta  bravului Boroş.

Brazilienii numesc această execuţie folha seca.La noi se spune gol de generic.

Victoria Carei -Unirea Pişcolt 1-0

In continuare mai avem câteva oportunităţi de a inscrie dar Boroş e tot la post.

In min40 se rupe echilibrul numeric de pe teren,Peczer fiind eliminat pentru un al doilea galben.

Repriza a doua incepe tot in nota de dominare a gazdelor deşi suntem in zece oameni şi cu vantul potrivnic.Nu trec decât două minute şi Hagen ia o minge de la mijlocul terenului,inşiruie cinci adversari  dar este faultat aproapre de linia de fund,cam la 20 de metri de poartă.Lovitura liberă este executată de Pereş şi Boroş se remarcă din nou.

Se fac şi primele schimbări,la oaspeţi intră Bokor in locul accidentatului Silaghi iar la gazde Alexuţan ia locul lui Kovacs.

In min67  scorul devine 2-0 pentru Victoria ,Pereş ii pasează lui Hagen,acesta driblează doi adversari ,pătrunde in careu ,ii pasează perfect la 8m lui Gecse care indeplineşte o simplă formalitate, trimiţând mingea in plasă.

Viezer ia locul lui Gecse şi are o buna oportunitate de a inscrie in min73  dar e blocat de Boros la 17m.

Hagen ,după o incursiune pe cont propriu pătrunde in careu,solicită 11m dar arbitrul lasă jocul să continue.

Victoria controlează clar jocul ,mai are câteva mari ocazii de a inscrie dar tabela de scor rămâne nemodificată. Pe parcursul reprizei a doua a evoluat şi Roşu,care i-a luat locul lui Fabian.

Trebuie să remarcăm şi astăzi jocul foarte bun al echipei.Dacă ar fi să-i dăm crezare lui nea Jenei,că victoriile aduc victorii,putem spune că suntem pe drumul cel bun.

Brigada de arbitrii  alcătuită din Kovacs Szabolcs la centru ajutat la cele două tuşe de Reday Arpad şi Moisa Florin a condus meciul imparţial.Observator de meci:Torok Zoltan.

Meciul de juniori s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru Victoria,golurile echipei noastre fiind inscrise de Ardelean Cristian,Breje Samuel şi Negrean Richard.

redactia

comentarii

de Alessandro la 26 March 2011 - 19:06

Daca am jucat foarte bine cu ultima clasata cum vom juca cu prima clasata??
Incredibil ce slab am jucat!!!Indisciplinat fara inchipuire de joc si cu arbitrii slab pregatitz.Penalty neacordat si hentz comis de portar in afara careului !!

de gabi la 26 March 2011 - 19:23

pentru cine nu s-a dat penalty? care portar a facut hent in afara careului? alessandro, asa nu inteleg ce scrii:)
pe informatia zilei scrie unu’ ca un jucator de la piscolt merita sa ia rosu in prima repriza…

de gigi la 26 March 2011 - 19:41

fortza victoria!!!!!!!!!!voua nu vii bine nici daca castiga astia nici daca pierd.spurcati is unii,numa sa muscati de spate stiti.Ticle o fost cel mai bun!!!

de gabi la 26 March 2011 - 20:51

alessandro e mai nervos din fire, se uita si la jucatorii aia de se imbraca mereu in negru si ba fluiera, ba se joaca cu stegulete. dar in rest tine cu victoria, stai linistit:)

de gigi handy la 26 March 2011 - 20:55

handy,tu musti pe la spate ma paranoicule te contrazici tu pe tine,habar nai de fotbal

de Marius Piscolt la 26 March 2011 - 21:43

Da am scris si in informatia si scriu si aici, un meci extrem de slab arbitraj cu cateva greseli,Flaviu Veres nr-9- nu a jucat nimic decat sa ocupat de orice numai de fotbal nu faulturi injuraturi obstructii,merita rosu indiscutabil.

de Alessandro la 27 March 2011 - 05:42

Pt. Gabi : Hagen ,după o incursiune pe cont propriu pătrunde in careu,solicită 11m dar arbitrul lasă jocul să continue.(A vazut toata lumea!!!!!)
Viezer are o buna oportunitate de a inscrie in min73 dar e blocat de Boros la 17m.in afara careului de 16m.Deci evident era hentz si cartonas rosu.
In min40 se rupe echilibrul numeric de pe teren,Peczer fiind eliminat pentru un al doilea galben.(Indisciplinat)Daca am deja un cartonas galben sunt mai prudent sau nu fratzilor????
Dupa mine Tzicle era cel mai bun ,Alexutzan trebuie sa fie titular.Si inca ceva ,Vizer nu joaca pe postul lui, e mare gresala!!

de oliko la 27 March 2011 - 08:41

super Ticle, EUROGOL!!!

de kovacs antal (puha) la 27 March 2011 - 09:13

bravo baieti!,felicitari,dar gimi nu era in afara careului,aceea linie care va derutat era groapa astupata de la sistemul de irigatie…..gimi era in careu!,iar la hagen 11m clar!!!!2 goluri frumoase si atat!

de dinamovitu la 27 March 2011 - 11:34

un jucator de la piscolt a ajuns la spital dupa o intrare CRIMINALA iar la altu i s-a spart capu in ambele situatii arb. nu a acordat nici un cartonas.nu este corect sa arbitreze meciul un arb. din carei si obs e tot din carei.victoria a meritat cele 3 puncte ganditiva ca jucatoru din piscolt dus la spital nu poate merge la servici daca era invers cum ati fi comentat.pacat ca am ajuns sa jucam cu piscoltu sanislau petresti oare la anu vom juca cu marna ianculesti.FELICITARI pentru derbyul castigat BRAVO BAIETI SUNTETI NISTE EROI pacat ca sunteti urmasi lui KEIZER FESUS PINTER LOSONCZI.

de marius la 27 March 2011 - 19:29

Careiu e o ekipa de doi lei, se stie, degeaba o ridicati in slavi…o ekipa de liga a 3 sa primeasca peste tot e rusinos……Buletin de Carei ce mai jalzica redactie, se observa si din reactualizarea informatiilor, odata la luna, RUSINE!!!!

de ion la 27 March 2011 - 19:31

Cel mai penibil site si ziar!!!! Buletin de Carei!!! si ciumestiu are site mai modern!!!!rusine conducerii, si nu mai supraevaluati ekipa locala ka pierde peste tot… sau atunci nu vedeti????oare????

de eu la 27 March 2011 - 19:36

toti analfabetii comenteaza care nu au habar ce inseamna fotbal,uitativa la animal planet ka postu ala e pt voi…!!!!

de adi la 27 March 2011 - 19:38

ce-i din carei i-au rupt piciorul la unu din piscolt si la altu i-au spart capul? mai merita comentat????

de adi la 27 March 2011 - 19:39

CRIMINALI!!!!

de EMA la 27 March 2011 - 19:40

ALBIREJUL A FOST CORECT, FARA REPROSURI!!!! A AVANTAJAT AMBELE EKIPE!!!!

de GIGI la 27 March 2011 - 19:55

M… FATE TAXIMETRIST CA ACOLO TI-E LOCU, NU AI TREABA CU SPORTU!

de Vavrish la 27 March 2011 - 19:55

ceva rezultate liga 4 Seria B?

de gabi la 27 March 2011 - 19:56

mai sus aveti un exemplu de retardat de la sate, care nu cunoaste fotbal, dar s-a invatat cu “kepslocu”, cu postarile de comentarii cu nume diferite la intervale scurte de timp, crezand ca si in carei oamenii sunt la fel de prosti ca si la el la sat. marius piscolt, victoria a primit rosu in prima repriza, nu poti banui arbitrul. ca voi ati ajuns la spital, noroc si pace buna. victoria e o echipa de 2 lei, zici? piscoltul e de shampions-lig, ce sa zic, numai tiki-taka…

de BALAZS la 27 March 2011 - 19:58

CAREIENII DOAR LA WIKING PE MESE SUNT NR1.!!!!!A SI LA NORDICA!! :) ))))

de gabi la 27 March 2011 - 19:58

Seria B:
• U. 08 Tăşnad – Vic. Petreşti 4-2
• V. 2008 Carei – U. Pişcolt 2-0
Au marcat:Țicle, Gecse.
• Luc. Decebal – St. Berveni 1-1
• Kneho Urziceni – O. Căuaş 2-1
• Sch. Cămin – Viitorul Vetiş 2-0
• Rec. Sanislău – F. Căpleni 0-1
• Real Andrid – Frohlich Foieni 1-1
• Someşul Oar – Voinţa Babţa 4-0

de admin la 27 March 2011 - 20:02

administratorul acestui asa zis site habar nu are pe ce planeta traieste :P :) )))) orice elev care termina a 12 – stie sa faca un site mai ok decat acest……

de admin la 27 March 2011 - 20:04

un oras la talia Careiului ar trebuii sa aiba ekipa in liga a 2-a nu a 4-a!!!!!!!! e jenant!!!1

de ixu la 27 March 2011 - 20:09

cei din carei au doar doi jucatori…petea si hagen, ,,, restu secon hand….

de .... la 27 March 2011 - 20:48

Si Popi nu trebuia sa ia rosu direct in min 20 cand la lovit fara minge pe un jucator de la Piscolt?Asta era la 0-0…..si echipa asta nu face cinste orasului!

de rares la 27 March 2011 - 21:14

vorba aia:mai bine plang mamele voastre decat a noastre!!!!ati fost tare ambitiosi la voi acuma vad ca v-ati cam calmat!!!!in + jucatorul cu capul spart el a dat ca fraieru in capul lui botos!!! Botos a respins mingea + Flaviu fundasul stanga pt proteste trebuia sa ia al doilea cartonas galben de la inceputul reprizei a 2-a!!!acuma ar trebui sa aveti gura mare zarzavat,dascal si ceilalti acuma!!hagen este un jucator talentat dar nu-l ridicati in slavi sil preaslaviti a ratat foarte multe ocazii dar nu conteaza lui nu i se reproseaza nimic cu vetisul daca ar fi profitat de ocazii putea fi cel putin 3:0 la pauza!!!!castiga si victoria arbitrajul este de vina daca pierde din cauza ca sunt niste [nepriceputi,second-hand,ratati,etc.] si tot felul de chestii inventati!!!!mult succes in continuare

de gabi la 27 March 2011 - 22:29

@admin, sau marius piscolt
ba da, siteul e ok, numai tu esti analfabet si nu il stii folosi/citi…

de dinamovitu la 28 March 2011 - 07:35

arbitru di carei obs. din carei joc prost din partea ambelor echipe pacat de jucatoru din piscolt ajuns la spital dupa inconstienta unui CRIMINAL daca era el care ajungea la spital ce parere avea.dumnezeu nu bate cu bota asa ca hai NOROC LA ACCIDENTARI.felicit echipa victoria a meritat victoria.jucati in continuare asa si o sa ajungeti in liga 1.mare pacat ca va considerati urmasii lui KEIZER ,PINTER, LOSONCZI ,GINDELE,ar trebui sa schimbati colorile si denumirea echipei sa nu faceti de ras orasul carei

de dinamovitu la 28 March 2011 - 07:43

PS.dl ciuta ilie consilier al orasului oras care patroneaza aceasta frumoasa echipa de ce va este rusine sa semnati articolul daca erati corect scriati ca arbitraj cu multe greseli grave in ambele sensuri.

de gabi la 28 March 2011 - 08:13

probabil ciuta ilie se preocupa mai mult de fotbal, nu de arbitraj, cum faci tu, dinamovitu. pe tine atat te duce capul, cu asta esti obisnuit, cu nivelul piscolt, cu blamarea ajf-ului, cu scenarii. de parca ce ar fi castigat victoria daca era ajutata de arbitru, sau daca observatorul nu era din carei (eliminare in min 40, oare un arbitru pro victoria ar face asa ceva?). plus ca am auzit ca piscoltul a cam luat punctele etapa precedenta cu camin cu arbitri, sau a trecut o saptamana si nu mai conteaza? cat va castiga victoria, mereu se vor gasi prieteni ai echipei care vor pomeni de arbitri, observatori, ajf, iar daca se intampla sa piarda, victoria e slaba, etc. ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample. oricum numai un om fara argumente recurge la expresii de genul “sa va accidentati!!”. iar culorile si denumirea echipei sunt mult prea vechi pt ca tu sa pomenesti macar de ele.

de Vanzator la 28 March 2011 - 10:25

pt.cei care vor numai rau echipei:ar treubui mai bine sa va bucurati de echipa asta pe care o avem,daca nu va convine mergeti la Tiream sau altundeva la mecs,nu este obligatoriu participarea la meciurile echipei!!!!

de dinamovitu la 28 March 2011 - 11:39

pt gabi.cand eram in galeria victoriei probabil tu te jucai in nisip eu nu vreau raul victoriei dar sunt scarbit unde a ajuns aceasta echipa .daca esti asa de mare suporter scriemi te rog imnul victoriei pe care noi le cantam in asa zisul iuhas paholy atunci am avut jucatori si galerie .de ce nu te intrebi de ce nu vin fostii jucatori la meci? PENTRU CA LE ESTE RUSINE eu si acuma mai pastrez steagul victoriei cu care umblam la meciuri atat acasa cat si in deplasare si nu in piscolt sau marna ci in divizia B si C.daca vezi numai inainte ca si calul si nu te uiti si lateral asa nu o sa ajuti echipa apropo ai auzit vreodata cantecul Guantanamera pecare le cantam la finalurile de meci voi stati acum la meci ca niste popandai noi am incurajat echipa si am cantat tot meciul.noi am avut abonament la meci iar acum daca ar trebui platit bilet la maci probabil ati sta acasa si ati scri numai prosti pe net.DECI ACEASTA ESTE DIFERENTA INTRE MINE SI TINE.HAI VICTORIIIIIIIIIIIA

de JUCATOR la 28 March 2011 - 12:19

La footbal,comert si politica se pricepe oricine,asa ca HAI VICTORIA!!!!!!!!!
dar fara bani nici una din ele nu le poti face,toate raman la nivel de bla,bla,bla din pacate.

de gabi la 28 March 2011 - 15:01

nu, diferenta e ca eu NU cant nici cand echipa e in B, nici cand echipa e in D, dar tin cu ea, nu scriu niciodata asa ceva:

“de dinamovitu la 28 March 2011 – 07:35

arbitru di carei obs. din carei joc prost din partea ambelor echipe pacat de jucatoru din piscolt ajuns la spital dupa inconstienta unui CRIMINAL daca era el care ajungea la spital ce parere avea.dumnezeu nu bate cu bota asa ca hai NOROC LA ACCIDENTARI.”

asa suporter esti? canti cand echipa e in B, si le doresti accidente cand e in D? uita-te la cei de la hunedoara, ca si ei au fost in D, dar nu cred ca a existat “suporter” care sa le doreasca accidentari!! cine e popandaul? ma pish de la 10 m inaltime pe imnul de carton pe care il cantai in deplasarile tale din B si C, atata timp cat scrii ce ai scris mai sus. bhai, bou-vagon, sau cap-coor ce esti, eu nu cant, nu am cantat niciodata recunosc, dar nu sunt duplicitar, nu ma bucur si sunt alaturi de echipa in B si C, si apoi ii intorc spatele cand are probleme. daca tu esti suporter, eu sunt bin laden…si nu sunt!! rusine sa iti fie! hai sictir!!

de ixu la 29 March 2011 - 08:54

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!
CEA MAI PROASTA REDACTIE!!!!!!!!!!

de un fost arbitru la 30 March 2011 - 09:36

rosu direct la POPI a lovit fara minge de ce marele LINGAU kopvacs nu a dat rosu alta data da la primu fault sau rec. da galbene este UN IONCREZZUT fara masura se tot lauda cu fratele sau care se stie cum a ajuns ..asa a ajuns si papagalu asta increzut deja da lectii de arbitraj la colegi le spune el cand sa taca sau sa vorbeasca …CAT A SPONSORIZAT FRALTEL SA AJUNGA IN C…..pe catiai linge la AJF..???????????

de da la 30 March 2011 - 09:37

da un gol frumos si in rest CHINUIALA da incredibil cum se pot BUCURA CAND dau gol cu PISCOLT SANISLAU PETRESTI…?

de dani la 30 March 2011 - 09:37

sa vedem cu tasnadu…

de guru la 30 March 2011 - 09:39

mama ce mariiiiiiiii fotbalistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii numai la carei sant asa vedete e plin orasu de ei si in cursu saptamani poarta TRENINGU cu ech. sai vada lumea ce fotbalisty arae careiu

de ion la 30 March 2011 - 09:41

ar trebui ca red. ziarului sai pozeze si cand sant MORTI DE BETI prin oras

de vasile la 30 March 2011 - 10:20

poate DOMNU CIUTA ar TREBUI SA POZATI SI UNELE DRUMURI DIN VIILE NOI UNDE NU ESTE DRUM DE ACCES SI TIGANI FURA TOT CE VAD cu pozele astea de MARI fOTBALISTI lasatio mai moale nu vedeti cu cine jucam….piscolt sanislau vetis …pacat de filmele care le stricati pe aceste vedete TUTZY ROSU ISTU si ce nume mai aveti pe acolo vad ca numai de ei se scrie ce aeere asi dau prin oras

de dani la 30 March 2011 - 10:21

mare echipa

de tibi la 30 March 2011 - 10:32

avem o ech beton pai la un teatru nu poti sa mergi la un spectacol nu , pai unde te poti RADE CEL MAI MULT LA STADION CAND VEZI PE UNU SAU ALTU CATE AERE isi da cum loveste mingea la incalzire sau in pauza iese si el cu guleru ridicat ca si mari FOTBALISTI sa nu mai zic de ce mers au si pe teren si prin oras manechini ar trebui sa ea lectii de la VEDETELE DIN CACAREI

de vasai la 30 March 2011 - 10:33

HAI BABTA asta echipa nu gluma noa amu ai amu

de gabi la 30 March 2011 - 10:50

cata prostie exista pe lume…vedeti in ultimele 11 comentarii. frate, pe langa ca esti analfabet (scrii cu Î din a la inceputul cuvantului, “ea lectii”…bine ca nu zici “el lectii”), mai ai si pareri de frustrat. daca tu observi gesturi din astea, ca merge cu gulerul ridicat, sau ca se plimba prin oras cu treningul victoriei, ai mari probleme la etaj…
babta da, echipa…
hai ca faptul ca esti distrus si fara educatie n-ar fi problema, dar sa ii iei de prosti si pe ceilalti e deja prea mult…de ce postezi cu nick-uri diferite? macar posteaza si tu la intervale de timp mai mari, sa fii credibil…dar deh, tu sapi groapa si apoi te impiedici in sapa si cazi in ea…pardon, cazi in “IA”, ca sa intelegi si tu.

de ticle la 30 March 2011 - 18:29

ce ma distreaza astia:)))cu criticile lor:D:Dbvbv

de gabi la 31 March 2011 - 04:13

e de ras ticle, dar daca aceste critici vin de la “suporteri adevarati”, pe care ii vezi si in tribuna, mai degraba e de plans…ce sa faci, 20000 de antrenori in carei.

de "Squad Carei" la 31 March 2011 - 09:05

@ dinamovitu: Tu chiar vorbesti serios in legatura cu “galeria” ? sau doar glumesti? Si daca vorbeai serios…am o intrebare: Tu,fiind dinamovist…ce cautai in “galerie” ? :-?

de "Squad Carei" la 31 March 2011 - 09:06

p.s. Zi-mi te rog si numele tau

de ticle la 31 March 2011 - 11:44

ai dreptate gabi dar ce sa faci cu ei??poti sa faci ceva:)??eu nu cred….asta este
fiecare cu parerea lui daca ei asta cred nu au decat….

de SOLYOM la 31 March 2011 - 11:58

DACA SOLYOM(SCHWARCZKOPF) nui in lot echipa castiga tot

de dinamovitu la 31 March 2011 - 15:03

da vorbesc serios fiecare dintre noi are o echipa preferata in liga 1.2.sau 3daca tu mergi la victoria atunci nu mai simpatizezi cu o echipa din liga 1 ma doare ca momentan avem asa echipa slaba daca nu ar fi ceva putred in jurul clubului probabil multi fosti fotbalisti ai victoriei ar veni langa echipa .pacat ca am ajuns aici

de "Squad Carei" la 31 March 2011 - 18:03

de gabi la 31 March 2011 - 18:48

pica victoria in cupa romaniei cu dinamo. cu cine tii?

de gabi la 31 March 2011 - 18:52

asteapta pana se face echipa “puternica” si poti merge sa canti din nou…ai rabdare, “suporter adevarat”!!!

de Marius Piscolt la 1 April 2011 - 10:05

atata vreme cat timmp veti purta culorile de rahat al P.D.Lului sa nu castigati nici un meci.

de dinamovitu la 1 April 2011 - 17:13

cu victoria mai prostule

de gabi la 1 April 2011 - 17:26

imi dau seama…numai la victoria in tribuna auzi “ma prostule, ce esti!!”. dovada a imaginatiei fara de margini.

de Alessandro la 2 April 2011 - 16:36

Cauas-Victoria 0-2?

Lasati un comentariu