Motociclist careiean accidentat

• publicat la: 19 iunie 2012
Motociclist careiean accidentat

Polițiștii rutieri, aflați în serviciul de control și supraveghere a traficului, au depistat în cursul zilei trecute, doi șoferi ce au încălcat normele rutiere, conducând cu permisul suspendat ori cu alcoolemie peste limita legală, astfel încât pe numele acestora s-au întocmit dosare penale.

Este cazul unui sătmărean de 33 de ani, care a urcat la volan deși avea permisul de conducere suspendat. Autoturismul condus de Zsolt G. a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Lucian Blaga, de către echipajele Biroului Rutier, ieri, în jurul orei 10.00.

Într-un alt caz, conducătorul auto ce a încălcat normele rutiere, consumând alcool înainte de a urca la volan, a fost implicat și într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. produs pe Strada Oașului din Livada, ieri, în jurul orei 13.00,

Șoferul, identificat în persoana lui Arpad D., de 35 de ani, din Livada, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un alt autoturism, parcat regulamentar, în afara părții carosabile.

Polițiștii rutieri in Livada au procedat și la testarea șoferului cu aparatul etilotest, stabilind că acesta avea o concentrație de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, urmând a se stabili astfel și îmbibația alcoolică din sânge.

În consecință, șoferul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală.

Un motociclist de 37 de ani, din Carei, a fost rănit ușor în urma unui eveniment rutier produs în cursul zilei trecute, 18 iunie a.c., pe strada Agoston din Carei.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Carei, ce au efectuat cercetarea la fața locului, au stabilit că Tamas O., de 23 de ani, din Carei, în timp ce conducea autoturismul, la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra pe podețul unui imobil, nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse regulamentar de Istvan N., de 37 de ani, de asemenea din Carei.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni ușoare, șoferul implicat fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Lasati un comentariu