Miss şi Mister Teoretic 2012

• publicat la: 20 octombrie 2012
Miss şi Mister Teoretic 2012

Seara de vineri a transformat scena improvizată din sala de sport a Liceului Teoretic intr-un decor cu kanji-uri, lumini şi aranjamente specifice culturii japoneze, unde au defilat cei mai frumoşi şi îndrăzneţi boboci ai anului şcolar 2012-2013.

Cristea Mihaela, Brisc Bianca, Zsoldos Patrick, Coşarcă Dan, Horn Christopher, Toth Regina, Gyetko Reka, Maurer Peter, Temphli Emese, Flesch Vanda,Plugaru Diana, Racolţa Teodora, Voinescu Cynthia,Olariu Alexandra, Sas Tamara, Lucaciu Karoline, Lucuţ Iulian,Koch Kristof, Veber Noemi, Farkas Alexandra, Kaposi Mark, Tilinger Daniel, Varga Nikolett au intrat in competitia pentru câştigarea mult râvnitului titlu.

Indepărtata şi misterioasa Japonie a aprins imaginaţia organizatorilor Balului Bobocilor din acest an de la Liceul Teoretic Carei,aceştia abordând o temă complexă,originală  dar şi specială.

Publicul a umplut până la refuz sala  de sport a liceului.

Prezentatorii,Alex Mureşan şi Ingrid Vachter, îmbrăcaţi în kimono şi hakama, au prezentat juriul iar apoi au dat startul competitiei.

Juriul a fost alcătuit din cei doi directori ai liceului,profesorii Zsido Sandor si Pop Rodica ,profesorii Nilvan Sorin,Ion Laslo,Cicu Ioana,Onodi Eniko,Donca Anamaria dar si cei doi câştigători ai balului bobocilor din 2012,Silaghi Betina si Schiop Mihai.

Atracţia serii a fost parada costumelor traditionale japoneze care atrăgeau privirile prin coloritul lor variat.

Atent,juriul a tinut cont atât de originalitatea costumaţiei cât si de ţinută,de eleganţa celor ce s-au prezentat in aceste ţinute.

A urmat apoi proba surpriză,fiecare grupă de concurenţi având pregătită o surpriză aparte.

Atmosfera s-a incins pe măsură ce concurentii se strofocau  să indeplinească cerinţele probei in incercarea de a aduna cât mai multe puncte.

Probe ingenioase,care au pus la incercare abilităţile practice  si indemânarea concurentilor.Proba punguţa cu doi bani a solicitat indemânarea de a scoate o monedă dintr-o pereche de ciorapi de damă fără ca cele două mâini să se atingă.

Toate probele au fost contracronometru,timpul alocat fiecăreia fiind de 60 de secunde.

Interesante au fost si celelate probe:de a umfla un balon şi cu ajutorul aerului din interior să dobori paharele de pe masă,

de a dobori cu ajutorul unui elastic cât mai multe pahare de pe  masa situată la  o anumită distanţă,

, de a umfla trei baloane si apoi a jongla cu ele,de a aşeza cât mai mulţi biscuiti pe frunte până formează un mic turn,

de a selecta după culoare  cât mai multe drageuri multicolore din pahare.

Intre probe au evoluat solistele Vitez Iulia,Andrea Alfater,Simona Cătană impreună cu Serban la chitară-voce şi Arnold la clape dar şi trupa de dans Soul.

O inedită aparitie a fost cea a Denisei Bâc,care a electrizat publicul prezent.

Bobocii au avut apoi de susţinut proba de vals,in tinute de seară de această dată.

Pe ecranul din imediata apropiere a scenei,elevul Marius Georgescu a realizat si prezentat un scurt film cu şi despre boboci,in care aceştia  aveau de răspuns la câteva intrebări dar şi secvenţe din perioada lor de pregătire pentru bal.

După lungi deliberări,juriul a decis ca să acorde titlul de Miss  Liceul Teoretic 2012 lui Toth Regina iar pe cel de Mister Boboc lui Coşarcă Dănuţ.

Pe locul doi s-au clasat Olariu Alexandra şi Maurer Peter

iar pe locul trei,perechea Gyetko Reka- Koch Kristof.

Lacrimi de emoţii şi strigăte de bucurie, confetti şi aplauze. Distracţia s-a mutat apoi într-un  Club din centrul oraşului,cu tot alaiul,unde invitatul special va fi nimeni altul decât Connect-R.

Proaspătul Mister  Boboc 2012 : „Sunt foarte fericit că am câştigat,a fost foarte frumos totul ! Recunosc că am avut mari emoţii.Doresc să mulţumesc juriului pentru alegere,colegilor pentru susţinere şi nu în ultimul rând partenerelor mele”.

Felicitări câştigătorilor!

comentarii

de deli la 20 octombrie 2012 - 14:38

supeeeeeerrrrr!!!! ne vedem vineri la maniu

de AK47 la 20 octombrie 2012 - 15:26

Iulian Lucuta merita sa castige!

Lasati un comentariu