Moş Crăciun a poposit la Centrul de zi pentru şcolari Speranţa

• publicat la: 18 decembrie 2013
Moş Crăciun a poposit la Centrul  de zi pentru şcolari Speranţa

Cei 20 de copii care frecventează Centru de zi pentru scolari  „Speranța” a Congregației Surorilor Maicii Domnului au prezentat, marți după masă tradiționala serbare de Crăciun.

Programul artistic a fost realizat sub atenta îndrumare a surorilor Leonia, Andrea și Vicenția. Copilașii, de la cei mai mici la cei mai mari, au cântat, au recitat și au fost actori  în sceneta „Nașterea Domnului”.

Cu exuberanța specifică vârstei, aceștia au interpretat rolurile cu mult suflet fiind aplaudați la scenă deschisă de publicul format din bunici, părinți, frați mai mici și alți invitați. Un scurt moment artistic specific sărbătorii Crăciunului a fost oferit celor prezenți de liceenii Gabriela Onuc, Szabo Timea, Sabău Andrea, Szilagy Norbert, Alexandra Gal, Adina Doiciar, care la rândul lor au frecventat centrul. Adina, Alexandra și Norbert întorc darul primit de la surori făcând voluntariat aici și ajutându-și astfel colegii mai mici.

Momentul cel mai așteptat de copii a fost sosirea lui Moș Crăciun. Cu desaga plină de daruri, acesta a intrat cu pasul domolit de vârsta imemorabilă și a fost imediat înconjurat de cei mici.

Moș Crăciun a fost ajutat la realizarea cadourilor de fam. Lăța Adrian și Irina de la Agrotex Carei, fam. Ciută Ilie și Daniela, de la ABRA COM SRL, Bogdan Georgescu,directorul Direcției de Cultură și Sport, prof. Rodica Pop, fam Furdea Vasile și Maria, fam.Vasile Făt, Clubul „Biblioșezătoarea” al Bibliotecii Municipale Carei, CȘE al Liceului Teoretic Carei.

 redactia

comentarii

de Melinda la 18 decembrie 2013 - 21:50

O Congregatie care pune mult suflet. Sarbatori fericite!

Lasati un comentariu