Atelier de teatru de umbre la Biblioteca Judeţeană

• publicat la: 26 ianuarie 2014
Atelier de teatru de umbre la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană, instituție subordonată Consiliului Județean Satu Mare, prin Centrul de formare Biblionet, organizează în perioada 27-30 ianuarie 2014, între orele 15,00 și 16,00, Atelier de teatru de umbre, destinat elevilor din clasa I de la Liceul cu Program Sportiv.

 Această activitate creativă și de educație non formală deschide seria activităților similare pe care Biblioteca Județeană și-a propus să le deruleze în folosul comunității în anul 2014.

Bobocii clasei I, sub îndrumarea bibliotecarilor-formatori Raluca Istrate și Bianca Ciceo, vor însufleți îndrăgite personaje de poveste și vor trăi emoțiile date de inedita experiență de a fi actori.

Sperăm ca și prin această activitate să îndeplinim scopul proiectului în care suntem implicați în calitate de parteneri, acela de a-i familiariza pe elevii de vârste mici cu lumea cărții, a lecturii și a bibliotecii publice prin joc, imaginație și creație., a declarat Raluca Istrate.

Inclus în proiectul, denumit „Cartea pe butuci”, inițiat de învățătoarea Loredana Ruba, Atelierul de teatru de umbre este a patra activitate pe care cele două instituții partenere o derulează împreună.

redactia

Lasati un comentariu