UE obligă statele membre să adopte politici contra familiei şi vieţii

• publicat la: 6 aprilie 2014
UE obligă statele membre să adopte politici contra familiei şi vieţii

Dana Rosemary Scallon a devenit celebră în Irlanda după ce a câştigat concursul muzical Eurovision în 1970. Celebritatea i-a câştigat şi mandatul de europarlamentar între 1999 şi 2004. Într-un interviu recent publicat de LifeSiteNews.com, ea afirmă că înăsprirea legilor europene care-şi propun să combată discriminarea nu va face decât să le interzică creştinilor să-şi mai mărturisească public convingerile.

Din experienţa sa de europarlamentar, Dana Scallon îşi aminteşte cum la nivelul PE se promova agresiv agenda pro-avort, iar ţările care refuzau să adere la ea nu primeau finanţare.

„Constituţia irlandeză era piatra de poticnire a Europei în ceea ce priveşte avortul şi protejarea familiei”, spune ea, arătând că i-a fost clar după numai câteva luni de mandat că Parlamentul European avea un program anti-familie şi anti-viaţă, pe care făcea tot posibilul să-l facă adoptat de către toate statele membre.

Ea dă drept exemplu Carta Europeană a Drepturilor Fundamentale, care conţine definiţii ambigui şi edulcorate, pe care statele au fost presate să le ratifice ca atare.

Scallon a mai spus că recenta respingere de către Irlanda a protecţiei pentru copiii nenăscuţi şi efortul de a redefini familia şi căsătoria sunt directive venite de la UE: „Oare oamenii din ţară chiar cereau asta? Nu! Motivul a fost că aşa s-a decis la nivel european”.

Dar fosta cântăreaţă încheie pe un ton optimist, arătând că oamenii înrădăcinaţi în adevăr şi iubire pot birui orice Goliat, cu putere de sus.

sursa napocanews.ro

Lasati un comentariu