Alegeri europalamentare 2014 în municipiul Carei

• publicat la: 25 mai 2014
Alegeri europalamentare 2014 în municipiul Carei

Este în plină desfăşurare procesul  de votare. În judeţul Satu Mare sunt înscrişi peste 317.000 de persoane pe listele electorale permanente şi au fost organizate 334 de secţii de votare.

In  municipiul Carei  sunt 14 sectii de vot dintre care una este amplasată la Ianculesti.Deşi populatia  municipiului este de 21.112 locuitori,listele electorale cuprind 21.367 persoane cu drept de vot.Cu alte cuvinte,au drept de vot,  pe lângă segmentul de  vârstă de  0-18 ani si alte câteva sute de  persoane  nu se ştie  de unde scoase.

Prezenţa până la aceasta ora nu este mult diferită de cea de la nivel national.Astfel,la ora 15,00 prezenta la urne in judet,era de 17,2%.

Problemele cu care se confruntă alegătorii sunt diferite,de la o sectie la alta.Sunt situatii in care sot sotie nu se regăsesc pe aceleasi liste.Mai exista si cazul străzilor  ai căror locuitori sunt impărţiţi la trei sectii de votare diferite.

Unii membrii  din sectiile de votare chiar acoperă cu o foaie listele electorale lăsând liber doar locul în care persoana ce se prezintă la vot trebuie să semneze.

Reporterii nostri aflati pe teren s-au întâlnit cu şoferii din primărie în comunităţile de rromi.Aceştia chiar au  declarat că  li s-a spus că dacă nu ies la vot nu vor mai primi ajutorul social de la primărie.

redacţia

  


comentarii

de circul foamei la 25 mai 2014 - 17:21

sa va iau pe cardan cu votarea voastra,IAR NU AVEM APA LA ROBINET,chiar nu putem sa facem un dus,sa tragem o apa la toaleta? va inereseaza sa vina oamenii la vot dar adevaratele probleme NU VRETI sa le vedeti…sa ma pish pe el de oras,cu prima oportuniate vand tot si am plecat…sa nu mai aud de el…sa ramaneti voi cu tiganii aia jegosi care va voteaza,lor oricum nu le trebuie apa…plm

de georgi la 25 mai 2014 - 17:33

si cand te gandesti ca voturile sunt pt europa si pt repreZentarea celor ce plecati cu plm prin lume…

de fara apa la 25 mai 2014 - 18:02

ciuma rosie conduce apaserv care nu da apa careienilor si cand curge curge gata murdara!!!!!hotilor!!!!
aceiasi mizerie comunista

de fara apa la 25 mai 2014 - 18:04

nici macar nu ati anuntat ca luati apa in duminica de votari in tara condusa de ciumetii rosii!!!!!!

de revoltat la 26 mai 2014 - 12:15

de ce nu ati scris ca toate ziua geza si cu soferu primarului faceau naveta la cartierele asistatilor sociali colorati si ca la 7seara pe tireamului stateau la coada si vociferau ca au fost scosi din case ca pierd ajutoru de la primarie?
apoi cu asa liste cu ce am citit ca sunt trecuti mai multi votanti decat toata populatia din orasu carei sigur ca se poate face jonglerie

de istvan la 26 mai 2014 - 15:21

voturile sunt la udmr si psd care au avut presedintii de sectii de votare dupa intelegerea lui kovacs cu govor care primeste lucrarile cu tehnicasist la careiu…am vazut cum ati dus la vot tzighanii si ati amenintat lumea ca nu mai primeste ajutorul social daca nu voteaza cum trebe…daca la referendum lojos verifica cine are bulina pe spate la buletin e penalizat acum a verificat daca lumea a mers la vot….nu degeaba se tinde scaune ca altfel am vazut cum a mers cofetaria si brutaria si moara si fetita pe care nu este in stare sa recunoasca.numai pt caa nu vrea sa recunoasca pe fata lui ia de la antrenorul podoba tot sprijinul de la oras si saracii copii merg prin europa dupa medalii cu banii parintilor….iar kovacs primaru tot cu salaru taiat ramane si tot fara casa lui ca un coldus….

de anonim la 26 mai 2014 - 15:25

nu degeaba trimite primaru liste la judet cu atatia locuitori ca sa aiba numarul de votanti umflat cu 5 mii si sa poate sa bage apoi voturile gata stampilate.de ce credeti ca prefectul si govor accepta ca la carei sa fie peste 21 de mii de votanti cand toata po;ulatia careiului e de 21 de mii cu tot cu copii?

de tomi la 26 mai 2014 - 19:30

silaghi nu a facut nimic deosebit de kovacs si keizer deci a luat exemplu lor care au fost prin 1996 la partidul noua democratie de nord vest pe care l-au terminat asa ca si pe firmele lor.
apoi kovacs a plecat la udmr iar keizer se milogea de petcu sa il primeasca la pnl.
nici la pnl nu a rezista mult ca era cam greu cu exprimarea civilizata si cu scrisu si cititu’ asa ca a cotit si el la udmr unde jeno deja pregatise un loc pentru el.
au ajuns de fapt doi bufoni din care unul are salariul taiat pentru datoriile de miliarde iar lajos crede ca se razbuna pe soarta daca nu isi recunoste fata si il taie pe ginere de la sponsorizarile la sportul care aduce medalie dupa medalie de la competitiile europene unde participa cu copii pe puterile lui de antrenor de tenis de masa.sic!

de autocare la 26 mai 2014 - 20:10

ati vazut ieri cate autocare cu numar de ungaria au venit la carei si cum se strecurau oamenii din ele catre sectiile de votare?

de claudia la 26 mai 2014 - 21:38

presedintii de sectii de votare si ajutoarele sunt pusi numai de la udmr sau din anturajul lor si pot fi controlati..am cititmesaje trimse pe telefon ca sa iasa la vot ungurii daca nu vor sa castige romanii.cine aplica sanctiuni pentru mesaje rasiste?

de marinaru la 27 mai 2014 - 07:42

Sistemul ticalosit functioneaza….
Lupta se da doar in favoarea cui ?
toata europa e ticalosita….

de bandi la 27 mai 2014 - 16:50

listele suplementare a verificat cineva????
de acolo au voturile multe..oricum sectia rosie carei nu a facut numarul dictat de la satumare si la ianculesti a fost jalee..

Lasati un comentariu