Gala Dansului Careian la AugustFest

• publicat la: 8 august 2014
Gala Dansului Careian la AugustFest

Joi, 7 august 2014,începând cu ora 20.00 a avut loc Gala Dansului Careian, în cea de-a cincea zi a Festivalului AugustFest 7.

Au încântat publicul cu talentul și eleganța lor elevi de la formațiile Magic Dance  (Centrul Cultural Carei), Club Dance (Clubul Elevilor Carei) și  Lead & Follow, pregătiți de instructorii: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bágosi Zoltan.

Programul,care a durat mai bine de două ore, a oferit publicului numeros  prezent la eveniment, o demonstrație de dans, de la dans modern și sportiv, până la dans de societate. Costumele superbe purtate de  dansatori au contribuit de asemenea la reușita evenimentului.

Nu a  lipsit nici originalitatea din spectacol, dansatorii Olariu Alexandra  și Olariu Gergő au creat un dans propriu pe care l-au prezentat în cadrul evenimentului.Claudian Șiman a prezentat în cadrul galei un dans contemporan laureat al premiului  I la Festivalul Internațional de la Arad.        Unele dansuri prezentate de cei de la „Lead&Follow” au fost realizate în doar  câteva zile, în tabăra organizată această săptămână la Carei. Gala   s-a terminat cu o spectaculoasă paradă de modă în costume oferite  de magazinul „Shadey”. La eveniment au participat 200 de dansatori în fața unui public de peste 1000 de  persoane.

 

Lasati un comentariu