După tăierea panglicii,continuă lucrările la noua primărie

• publicat la: 1 noiembrie 2014
După tăierea panglicii,continuă lucrările la noua primărie

Marţi,4 noiembrie 2014,după primul tur al alegerilor prezidentiale,aleşii locali sunt convocati la  şedinţa Consiliului Local,in sala mare de sedinte a primăriei Carei,de la ora 12,00.

Pe ordinea de zi se regăseşte  şi aprobarea  studiului  de  fezabilitate „Renaşterea centrului istoric a municipiului Carei (Hanul Steaua de Aur) – cablări structurate voce-date, sistem de supraveghere video, sistem antiefracţie”, în valoare de 55.067,34 lei. Hanul este de fapt sediul noii primării la care a  fost tăiată panglica recent,cu ocazia vizitei  premierului,deşi lucrările  nu sunt finalizate.

Ordinea de Zi          

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Carei pe anul 2014
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate “Renaşterea centrului istoric a municipiului Carei (Hanul Steaua de Aur) – cablări structurate voce-date, sistem de supraveghere video, sistem antiefracţie”
  3. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei de implementare a proiectului şi a duratei de execuţie a lucrărilor la obiectivul de investiţie “Amenajarea unor drumuri de exploatare agricolă în extravilanul Municipiului Carei, judeţul Satu Mare”, derulat prin F.E.A.D.R – măsura 125 submăsura 125 a
  4. Proiect de hotărâre privind completarea HCL 140/2012 – acordul de preluare în domeniul public al municipiului Carei şi în administrarea Consiliului local a imobilului situat în Carei, str. 1 Decembrie 1918, nr.40.
  5. Proiect de hotărâre privind completarea Consiliilor de administraţie a unităţilor de învăţământ în anul şcolar 2014-2015 cu reprezentanţii Consiliului local
  6. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 7.000 lei în favoarea Asociaţiei Foto Club “Vasile Venig Laszlo” în vederea organizării evenimentului cultural în cadrul “Toamnei Artei Fotografice”
  7. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 4.800 lei domnului profesor Titus Doboş pentru finanţarea editării cărţii intitulate “Amalgam”

comentarii

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2014 - 20:38

In fond, despre ce imobil este vorba?

HCL 140/2012: Art.1. Consiliul local al municipiului Carei este de acord cu preluarea în domeniul public al municipiului Carei şi în administrarea Consiliului local a imobilului situat în Carei, str. 1 Decembrie 1918 nr. 40 înscris în C.F. nr. 11063, cu nr cad. 541/1, în natură magazie, garaje şi grădină în suprafaţă de 1263 mp.

Judecătoria Carei are adresa str. 1 Decembrie 1918 nr. 38.
Logic, clădirea de lângă ea, adică Szarvas Fogadău, adică Steaua de Aur, adică sediul noii primării la care Dragnea și Covaciul cu ochelari de orb și cu pălărie de gábor s-au chinuit să-i taie panglica, recent ar trebui să fie la nr. 40. Sper să nu mă înșel.

Să înțeleg că actele (de proprietate) pe baza cărora s-a emis autorizatia de constructie pentru renovarea imobilului, nu sunt în regulă și că in tot acest timp lucrările s-au efectuat practic ilegal?

Oare de ce s-a trezit primașul și Biroul Patrimoniu Adm. Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Mun. Carei după doi ani că trebuie să mai mânărească puțin HCL 140/2012 ca să intre in legalitate?

Chiar sunt curios să aflu răspunsul la intrebarea de mai sus, dacă-l știe cineva.
Mie unuia mi se pare că treaba asta pute rău de tot.
Sau că ăia de la biroul amintit sunt niște tâmpiti. Una din două.

Iar putoarea se simte până la București.

de stiutor la 1 noiembrie 2014 - 22:43

Vai de noi ce mai: oficialitati : un GABOR …UDM…rist si un CIOBAN…PSD….ist seful parlitului de ONITASU marele director

Lasati un comentariu