Update. Pământul, legătura dintre Masterplanul Apaserv şi o sală de sport

• publicat la: 6 ianuarie 2016
Update. Pământul, legătura dintre Masterplanul Apaserv şi o sală de sport

UPDATE, 7 ianuarie 2016

Joi, 7 ianuarie 2016, 4 camioane de mare tonaj cărau pământul din faţa sălii de sport, după semnalările din ziua precedentă ale Buletin de Carei.

Pământul a fost transportat pe drumul Ghenciului, spre una din ramificaţiile şoselei de centură.

Echipele ce vor sosi sâmbătă la Cupa Futsal Carei 2015 vor avea acum loc de parcare, mai ales dacă pământul va fi îngheţat.

ştire iniţială

Sâmbătă şi duminică va avea loc în Carei cea de-a şasea ediţiei a Cupei Futsal. Întrecerile fotbalistice vor avea loc în incinta sălii de sport a colegiului tehnic Iuliu Maniu din Carei, construit în curtea Apaserv Carei.

Pentru că trăim într-un oraş al extremelor, şi sala de sport se supune acestei încadrări. Astfel, interiorul modern  şi curat contrastează puternic cu exteriorul, cu locul din jurul construcţiei. La fel cum situaţia careienilor, contribuabili oneşti e în contrast evident cu primarul oraşului, care are datorii la bugetul de stat pentru care are reţinere pe salariu.

Sala de sport a găzduit de-a lungul celor 5 ani de existenţă întreceri sportive  variate, spectacole de teatru, întruniri sociale şi alte evenimente. Până şi oaspeţii renumiţi sosiţi pentru Memorialul Mircea Dohan la handbal, au avut parte de aceiaşi panoramă deprimantă.

Spre deosebire de sala de sport din curtea Liceului Teoretic, sala de sport din curtea Apaserv Carei este înconjurată de gunoaie, ruine, clădiri părăginite. Din toamnă, pe platoul din faţa ei a fost adus pământul rezultat de la săpăturile canalelor executate  în cadrul  Masterplanului   implementat  de Apaserv Satu Mare. Platoul din jurul contrucţiei  este o  suprafaţă care nu a fost niciodată asfaltată sau curăţată deşi acolo parcau maşinile celor ce frecventau această sală de sport.

Imaginile sunt mai mult decât elocvente.

comentarii

de mihai la 7 ianuarie 2016 - 10:29

nici in satele din secuime nu arata asa jalnic o sala de sport!
conducerea udmr a orasului se poate ascunde de rusine!

Lasati un comentariu