În atenţia Poliţiei rutiere. Cu rabla ruginită şi încărcată de moloz prin centrul Careiului

• publicat la: 13 aprilie 2016
În atenţia Poliţiei rutiere. Cu rabla ruginită şi încărcată de moloz prin centrul Careiului

Ce s-ar întâmpla dacă un autoturism proprietate personală ar circula CONSTANT pe drumurile publice  din centrul municipiului cu caroseria ruginită, scârţâind din  toate încheieturile?

În timp ce autoturismele mici şi de teren sunt mereu oprite în trafic  de agenţii de la rutieră pentru a se verifica revizia tehnică şi alte aspecte, unele maşini de epocă, de mare tonaj se plimbă în voie prin centrul Careiului, încărcate cu moloz.

Cum reacţionează o astfel de rablă dacă  un copil ce vine de la şcoală sare în faţa ei încercând să traverseze?

Aşteptăm să vedem o astfel de experienţă care să se alăture celor cu gropile din trotuare?

Este aceiaşi rablă cu numere roşii pe care am găsit-o  pe strada Constantin Mille şi pe Ecoului şi pe Tudor Vladimirescu. Pozele le găsiţi pe pagina de Facebook a Buletin de Carei.

 

comentarii

de privitor la 14 aprilie 2016 - 18:32

ce sa faca bietii de ei????? toti sunt la cheremul primarului, opresc si ei ce pot sa mai faca un ban cinstit pt. administratia locala problema este ca opresc persoanele care nu au influenta prea mare in oras si nici bani, iar celor mai puternici financiar ori politic li se permit toate abaterile chiar daca au consumat alcool, fara centura, vorbesc la telefon etc.efectiv sunt salutati foarte respectuos de catre AG.de circulatie iar cu bietul sanctionat vorbesc arogant amenintator exact precum fostii militieni….(propun noului comandant sa faca rotirea AG.de la circulatie din oras pentru-ca au deja prea multi prieteni si obligatii ) si mai ales afaceri private care le diminuaza vigilenta

Lasati un comentariu