Alo, Poliţia Locală din subordinea Primăriei? Eroul Naţional Avram Iancu are din nou Tricolor

• publicat la: 22 decembrie 2016
Alo, Poliţia Locală din subordinea Primăriei? Eroul Naţional Avram Iancu are din nou Tricolor

Astăzi, 22 decembrie 2016, la bustul Eroului Naţional Avram Iancu din municipiul Carei a fost pus alt tricolor  după înlăturarea constantă a acestui simbol  naţional de către ce doi tineri fără ca cineva să ia măsuri de sancţionare a lor.

http://www.buletindecarei.ro/2016/12/revoltator-si-acest-tricolor-de-la-bustul-eroului-national-avram-iancu-a-disparut-fara-ca-organele-de-ordine-sa-ia-masuri.html

Bustul Crăişorului Munţilor este monitorizat atent  şi profanat  de   către persoane care nu sunt identificate de Poliţia Locală din subordinea primăriei Carei deşi există o cameră de supraveghere video orientată spre acest obiectiv.

Motivarea dispecerilor de la Poliţia Locală este lipsa unor camere  performante care să le permită identificarea autorilor şi pe timp de noapte. Nici Primăria nu este interesată de identificarea celor doi tineri cu glugă pentru că nu  investeşte în cumpărarea unei camere video de supraveghere  care să restabilească un climat de civilizaţie în municipiul Carei. Tărăgănarea  rezolvării acestor derapaje de la  respectarea simbolurilor fiecărei etnii din Carei nu face decât să dea naştere la suspiciuni  legate de bunele intenţii în prinderea autorilor.

Sărbători Fericite tuturor !

Buletin de Carei

comentarii

de Simon istvan la 23 decembrie 2016 - 00:30

No si voi acum…. „politia” se ocupa sa deie telefoane de intimidare,la cerintele unor oameni de afaceri din oras :)) ..pt asa ceva nu-i nevoie de camere de supraveghere, ca doar sunt telefoane in sectie

de seviyorum la 23 decembrie 2016 - 21:02

Iar o sa vina niste indivizi pe care gardienii vietii nu vor reusi sa-i identifice. Si, vorba lui Soric, case closed.

de cornelia la 23 decembrie 2016 - 22:18

ce tot aveti cu busturile romanilor domnule primar? nu vreti sa se vada frumosul monument, nu vreti sa se repare soclul pe careeste pus Avram Iancu si nici sa reparati bustul lui Barnutiu. de ce imparititi careienii in romani si maghiari?

Lasati un comentariu