Şmecherii la selecţia dosarelor pentru postul de poliţist local

• publicat la: 18 ianuarie 2017
Şmecherii la selecţia dosarelor pentru postul de poliţist local

Luni 9 ianuarie a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru înscrierea la concursul pentru postul vacant de poliţist local din cadrul Primăriei Carei. Potrivit anunţului postat pe site-ul  www.municipiulcarei.ro , concursul are trei etape, selecţia dosarelor, proba scrisă din data de 20 ianuarie 2017 şi apoi interviul ce se va susţine în decurs de 5 zile de la data concursului.

Potrivit primei afişări a rezultatelor  probei dosarelor, doar Kondor Gheorghe a fost admis, motivul respingerii celorlalţi candidaţi fiind lipsa vechimii solicitate  . Ulterior s-a revenit şi la concurs se vor prezenta 2 candidaţi. Au mai depus dosare pentru concurs  Bumb Ciprian  Artur şi Blaga Gheorghe Nicolae.

Potrivit celor declarate telefonic în cursul zilei de astăzi   pentru Buletin de Carei de  către Florin Găzdag de la Instituţia Prefectului, responsabilul de procedură din cadrul Comisiei de concurs de la UAT Municipiul Carei, al doilea candidat a fost admis la selecţia dosarelor ulterior deorece a adus cu întârziere adeverinţa  care atestă vechimea de 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării  funcţiei publice. Domnul Găzdac  a menţionat că nu e nevoie de  vechime ca funcţionar public  ci doar de vechime în muncă ca şi absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Din Comisia de concurs fac parte pe lângă reprezentantul Prefecturii şi Ecsedi Ioan, şeful Poliţiei Locale şi doamna Monica Cădar de la serviciul Resurse  Umane din cadrul Primăriei Carei. Şi doamna Cădar a recunoscut că adeverinţa  pentru vechimea de 9 ani a fost depusă ulterior datei de 9 ianuarie 2017, data limită  stabilită.

Astfel, după încheierea primei etape, au mai rămas în cursă doi candidaţi, Kondor Gheorghe şi Sabău Mirela.

Vineri, de la ora 10,00, va avea loc  proba scrisă.

Vă reamintim că postul  vacant este de poliţist local grad III, grad profesional superior  pentru Departamentul disciplina în construcţii, protecţia mediului şi activitate comercială.

 

Buletin de Carei

comentarii

de favoritul la 18 ianuarie 2017 - 18:13

serviciu contra serviciu. doamna a ajutat cu careianul primarii si acum trebuie intors serviciul. nu conteaza ca nu este de specialitate dar este la partidul lui base pe care jeno a vrut sa il faca cetatean de onoare la carei.

de szipoka la 18 ianuarie 2017 - 18:14

e adevarat ca se face rocada si in loc la ecsedi vine danutilie de la politie si ecsedi trece adjunct?

de cetatean din Carei la 18 ianuarie 2017 - 18:23

De ce nu se respecta Legea functionarilor publici ????? Acolo scrie clar in ce conditii poti avansa la grad superior? Cine are interesul sa nu respecte legea?????

de poet la 18 ianuarie 2017 - 21:10

smecherandum smechera,frumoasa e viata in zona asta,si la politia locala,post vacante,inainte de concurs rezolvate,dar totusi asteptat cu nerabdare.

de hoate imputite la 19 ianuarie 2017 - 19:52

janika ecsedi este sustinut politic de beko si jenoke el taie el spanzura dar habar nu are de nimika .a fost numit politic si are un salariu ENORM DE MARE pentru ce face adica NIMIK .CSAK IGY TOVAB JANIKA ELJEN PARTUNK ES KORMANYUNK

de remus la 19 ianuarie 2017 - 20:57

cei de la politia locala au cele mai mici salarii

de de Bella la 20 ianuarie 2017 - 17:21

Mare suparare mare pe Janika.nu reusit favorita la examen……S-a dovedit cit este de desteapta doamna aspiranta la postul de agent superior si care a denigrat pe facebook agentii de la politia locala.Hai ca ai demonstrat de ce esti capabila…….

de sandu la 20 ianuarie 2017 - 22:20

a reusit sa ia banii de la careianul pentru cand a scris acum 4 ani?

Lasati un comentariu