Fără proteste la Carei după abrogarea ordonanţei OUG 13/2017

• publicat la: 5 februarie 2017
Fără proteste la Carei după abrogarea ordonanţei OUG 13/2017

Duminică seara, după abrogarea Ordonanţei  OUG 13/2017 prin care se dorea  modificarea  Codului  Penal si a Codului de Procedură Penală, careienii nu au mai ieşit la protest.  La ora 19,15 pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei  nu era ţipenie de om. O maşină a Poliţiei şi una a Jandarmeriei supravegheau zona.

La Carei au fost doar trei zile de protest împotriva OUG 13/2017 . Protestele împotriva unei ordonaţe de urgenţă guvernamentale sunt o premieră pentru Carei unde oamenii au preferat să vorbească în grupuri despre nemulţumirile lor decât să iasă în stradă. În capitală şi  în alte oraşe ale ţării printre care şi Satu Mare există şi la ora actuală protestatari în stradă cerând demisia guvernului.

Buletin de Carei

comentarii

de curiosul la 7 februarie 2017 - 14:57

aldeastia din carei au stat ascunsi ca sobolanii dupa ce seful lor a arata ce valoare are ampreuna cu tariceanu!inafara de alianta cu udmr si psd nu au facut nimik!

„În 2005, Parlamentul – cu aprobarea Aliantei DA, pe vremea Calin Popescu Tariceanu conducea Guvernul PNL-PDL – modifica legislatia retrocedarilor si permite restituirea terenurilor forestiere de peste 10 ha. Decizia permite, intre altele, si retrocedarea Fermei regale Baneasa (17 ha) catre Printul Paul, restituire anchetata de DNA.”

Lasati un comentariu