Scene NUD. Interzis pudicilor

• publicat la: 6 februarie 2017
Scene NUD. Interzis pudicilor

Cei care aşteaptă să revadă imagini cu  bărbaţi care vin la  serate literare  îmbrăcaţi mai sumar  vor fi probabil dezamăgiţi.  Cu totul altul este subiectul acestui material.  Pe site-ul oficial al UAT Municipiul Carei, www.municipiulcarei.ro, apar mai multe secţiuni ….GOALE adică NUD. Încercaţi secţiunea  ,,Acte şi probleme,,  sau ,, Subregistrul datoriei publice,,  sau ONG-uri.  Ele nu conţin nici o informaţie din cele căutate după titlul secţiunii. Situaţia  persistă de ani de zile într-o totală delăsare din partea factorilor responsabili sau a celor ce răspund  de activitatea celui desemnat ca administrator. 

În timp ce este  activ pe grupuri de cititori ale paginilor de Facebook, postând chiar  în jurul orei 13,30 când se presupune că se află în primărie, consilierul personal al primarului  neglijează site-ul primăriei  pe care îl are în administrare.

Potrivit celor declarate de şef  birou resurse umane din Primăria Carei, toate actele care trebuiesc făcute publice sunt direcţionate către Megyeri Tamas. Şi alţi angajaţi ai primăriei Carei  au  identificat aceiaşi persoană ca fiind cel care se ocupă de  încărcarea site-ului respectiv.

Aşa se explică probabil de ce nu se corectează  greşelile gramaticale din limba română ce apar pe site-ul www.municipiulcarei.ro. La secţiunea HARTA CAREI apare   ,,marirea hartei,, o eroare total nefericită  ce apare şi stă acolo sfidând orice cititor de limbă română. Numeroasele semnalări ale Buletin de Carei pentru corectarea greşelii au rămas fără finalitate.

La fel cum au rămas în continuare toate obiectivele din Căpleni, locul de domiciliu al acestui consilier, comună care însă nu  este subordonată administraţiei careiene. Să fie o pură coincidenţă?

Pe site-ul www.municipiulcarei.ro  există numeroase secţiuni care  sunt goale încă de la activarea sa iar unele nu au mai fost împrospătate din anul 2012 cum ar fi Contul de execuţie, Bugetul final, Investiţiile. Achiziţiile publice au rămas la anul 2013 , La capitolul Urbanism timpul s-a oprit în loc la  anul 2015 , secţiunea Acte şi probleme este şi acum GOALĂ adică nud, la fel ca secţiunea ONG-uri.

Pentru ce mai plătim noi careienii un salar de administrator site dacă acesta nu este actualizat şi nu ne oferă informaţiile la zi din administraţia Kovacs?

Menţionăm că acest consilier personal al primarului şi preşedinte al UDMR Carei,  a candidat la alegerile din 2016 la funcţia de consilier judeţean din partea UDMR Carei unde face parte şi din biroul permanent. Deci este implicat politic, fiind o persoană publică după cum a recunoscut  şi martorul său din presa sătmăreană  adus pentru procesul  împotriva Buletin de Carei.

Consilierul a participat în 2 februarie,prima zi de protest de la Monumentul  Ostaşului Român de la Carei, a făcut poze şi înregistrări cu aparatul cu care face poze şi la şedinţele de consiliu dar înregistrarea a apărut doar pe blogul finului primarului nu şi pe al său.

Careienii încă aşteaptă ca adminsitratorul site -ului Primăriei Carei, plătit din bani publici, să se achite de sarcini şi să actualizeze acest site cu informaţii la toate secţiunile cuprinse. Şi dacă se poate şi corect scrise în limba română.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu