Primăria din România care îşi bate joc de locuitorii săi

• publicat la: 28 martie 2017
Primăria din România care îşi  bate joc de locuitorii săi

Cu o mică armată de  angajaţi ca administratori de pagină web şi alte alea din domeniul IT, UAT Municipiul Carei nu  ţine pasul cu ştirile ce trebuiesc oferite cetăţenilor  din ale căror impozite  sunt plătiţi angajaţii şi PFA urile.

Administraţia Kovacs-Keiser ca principal convocator al şedinţelor de consiliu Local a postat abia acum 2 ore anunţul  pentru dezbaterile consilierilor ce vor avea loc mâine 29 martie de la ora 13,00 la o zi după ce Buletin de Carei a postat anunţul. Consilierii au primit mapele de lucru în cursul zilei de vineri 24 martie deci ele erau terminate înainte de această dată şi Ordinea de zi ar fi putut fi făcută publică încă de atunci.

Şedinţa de Consiliu Local este una publică şi atunci cine nu este interesat de a se afla despre data şi ora desfăşurării în timp util?

Nu am fi scris dacă era o simplă scăpare din partea numeroşilor angajaţi ca şi administratori pagini web. Nu demult a avut loc un concurs de vinuri nobile unde Primăria  adică UAT Municipiul Carei a figurat ca şi organizator.  Aţi văzut vreo ştire de la eveniment pe pagina oficială a Primăriei?  Nu a fost postat nimic dar  în schimb au apărut postări pe blogurile personala ale angajaţilor din primărie  plătiţi pentru diverse servicii de comunicare…. A ajuns primăria un sat fără …..?

Nici site ul oficial al UAT Municipiul Carei nu face excepţie. Ştiri puse de-a valma iar multe secţiuni sunt şi la ora actuală …goale.

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/scene-nud-interzis-pudicilor.html

Despre concursuri putem citi şi la secţiunea ,,Concursuri  în derulare,,  şi la  secţiunea ,,anunţuri,,  …probabil după starea de spirit a administratorului …

De la secţiunea  ,,concursuri în derulare,,   s-au evaporat  de o săptămână toate anunţurile şi au rămas doar ultimele 2.

HARTA CAREI a reapărut cu aceleaşi greşeli impardonabile! Cât tupeu din partea conducerii UAT Municipiul Carei!

Biserica Sf.Anton de Padova este localizată  în locul bisericii Sf.Andrei iar pe strada Independenţei nu apare localizată biserica greco-catolică Sf.Anton .

Cât  vă mai bateţi joc de cultele româneşti  stimaţi tovarăşi  primar Kovacs Eugen şi viceprimar Keiser Ludovic?  Aţi  retras vechea hartă timp de o lună şi am crezut că veţi posta varianta corectată. De ce apare pe  HARTA CAREI şi comuna Căpleni ?  Cine a auzit de strada Hovirag în Carei? De ce aţi redenumit  statuia ostaşului necunoscut din Ianculeşti ca Monumentul lui Iancu mai ales că lângă ea este bustul lui Avram Iancu?

Ce plăcere sadică aveţi ca să vă bateţi joc de realitatea careiană şi totul pe banii noştri ?

În loc să vă preocupe soarta tuturor plătitorilor de impozite faceţi discriminări pe baze etnice , satul de moţi Ianculeşti fiind prima dovadă. Aici nu se accesează nici un proiect european pentru reabilitare Cămin Cultural dar se votează pentru dărâmarea fostei  clădiri a şcolii pe motiv că este  în stare avansată de degradare deşi  nu are o sută de ani de existenţă  iar în Carei pentru primărie a fost reabilitată o clădire plină de igrasie şi mult mai veche ca vârstă. Refuzaţi din 2013 construirea Capelei Mortuare deşi oamenii s-au oferit să facă muncă voluntară şi au nevoie doar de materialul de construcţii.

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/o-primarie-din-judetul-satu-mare-refuza-construirea-unei-capele-mortuare-pentru-satul-din-administrare.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/realizarile-administratiei-kovacs-la-ianculesti-dupa-2-mandate-consecutive-un-sat-fara-trotuare.html

UAT Municipiul Carei, pentru cei neinformaţi  Primăria Carei, are conducerea formată din primar Kovacs Eugen, viceprimar Keiser Ludovic şi administrator public Beko Tamas   toţi membri ai UDMR Carei.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu