Doar după ce ajuns primar pentru Kovacs Eugen a curs lapte şi miere

• publicat la: 10 martie 2017
Doar după ce ajuns primar pentru Kovacs Eugen a curs lapte şi miere

Fostul director de cotidian judeţean ajuns bloger  şi fin de primar falimentator   de 4 societăţi de producţie mobilier  se  ocupă de virgule în loc să şteargă articolele denigratoare  stabilite de Tribunalul Satu Mare.

De unde atâta ură şi înverşunare  a nănaşului primar la adresa unei tinere cu handicap din Carei?  Cum s-a ajuns ca un careian care afirmă că nu votează cu Kovacs să fie decăzut din drepturile sale iar copilul său cu un ochi extirpat să fie persecutat?  Avem sute de  careieni care au copii cu handicap  şi nu sunt atacaţi de finul primarului Kovacs. Fiecare dintre aceştia are acces la calculator, la ajutoare de urgenţă şi la dreptul la concediu de odihnă plătit pentru însoţitori.  Pentru că cetăţeanul  Nemethi are voce şi spirit civic are parte de persecuţii?

Pentru îndrăzneala de a lua atitudine, primarul Kovacs se foloseşte de pana coclită a finului său pentru a asmuţi careienii împotriva Buletin de Carei.

Buletin de Carei a fost singura voce care a dezvăluit intenţia primarului de a comasa şcolile , intenţia comunicată directorilor de şcoli şi inspectorului şcolar general la o şedinţă ţinută în biroul său din primărie la data de 29 noiembrie 2016.  Intenţia a  fost apoi comunicată  părinţilor convocaţi la şedinţe cu părinţii. Aceştia au întocmit tabele cu semnături împotriva acestei intenţii  a primarului  încă deranjat de consilierul Ciută. Comasarea şi deci desfiinţarea de şcoli nu va mai avea loc. Deci Buletin de Carei nu a scris degeaba.

Finul său bloger prezent zi de zi în primărie aminteşte de înfrângerea ruşinoasă a consilierului Ciută la alegeri deşi a fost singurul care a obţinut mai multe voturi decât partidul său. Ce se poate spune atunci despre următorii 2 candidaţi care au avut mai puţine voturi decât consilierul Ciută dintre care unul era chiar careiean get-beget cu activitate în domeniul sportului?

Ipocritul   specialist în tehnici murdare de linşaj mediatic pentru care are intentate numeroase procese la Tribunalul Satu Mare  nu menţionează nici despre rezultatul dezastruos obţinut  la alegerile parlamentare de  careienii agreaţi de Kovacs Eugen. Puţin peste 330 de voturi obţinute de formaţiunea  condusă de consilierul  angajat la firma viceprimarului Keizer şi nici 700 de voturi ale liberalilor careieni conduşi de protejatul aceluiaşi viceprimar  sunt rezultate favorabile doar formaţiunii conduse de primarul datornic şi deci nu sunt amintite deloc. Până şi locul de unde a fost comandată mâncarea pentru oamenii din secţii la data de 11 decenbrie a fost ales de primar pentru liberalii careieni.

Fobia faţă de consilierul Ciută  este de înţeles câtă vreme acesta a reuşit acolo unde nănaşul Kovacs a dat chix. Un consilier independent financiar  nu poate fi nici şantajat şi nici  comandat de  conducerea ocultei careiene. Singura modalitate pentru a diminua   din impactul  ţinutei sale demne  a fost considerată de conducerea praşului înfiinţareas unei redacţii la UAT Municipiul Carei adică primărie  care să se ocupe strict de denigrarea familiei  consilierului Ciută.

Atât de mare este frica de dezvăluirile acestuia încât nu se precupeţeşte niciun fond financiar pentru  a se ataca mediatic opozanţii săi.

Ipocritul care se fereşte a dezvălui careienilor sursa sa de existenţă numără virgulele din articolele Buletin de Carei  nu şi pe cele ale inspectorului principal din cadrul Serviciului de combatere a  combatere a criminalităţii economice  care a redactat referatul  publicat  ad-hoc  deşi era primit doar de părţile în litigiu.

Cine se teme de bunăstare în Carei ? Se insuflă teama de bine doar pentru a nu fi comparată cu dezastrul de la ora actuală?

Consilierul Ciută are locuinţa sa proprietate  şi încă câteva achiziţionate din activitatea societăţii sale de producţie ce funcţionează de peste 25 de ani în Carei. Cu  ce se laudă primarul cosmetizat de fostul director de cotidian judeţean ajuns bloger?   Cu o foaie de avere plină de liniuţe, cu reţinere pe salariu , cu falimentul a 4 firme de producţie mobilier,  cu un domiciliu la adresa firmei de  producţie trecută pe membrii familiei sale, cu folosirea banilor careienilor pentru folosul unui grup de interes…

În timp ce produsele realizate de firma consilierului Ciută fac parte din cataloage internaţionale , cele  ale firmei de mic mobilier ale primarului depind  de poziţia sa  în primărie  ştiut fiind că  până la preluarea mandatului din 2008 firma era pe pierdere.

Deci termen de comparaţie nu există. Kovacs  are numeroase procese pe rol pentru a justifica refuzul de a pune în posesie careienii care au imobile de la bunicii şi părinţii lor  sau pentru refuzul de a plăti ca persoană fizică amenzi aplicate de  ISC. Horia Mărieş a câştigat la Curtea de Apel Oradea procesul  pentru recuperarea numeroaselor propietăţi ale familiei sale  iar Kovacs Eugen e bun de plată.  Acesta foloseşte banii careenilor inclusuiv pentru a-şi cumpăra un autroturism pentru uzul său personal,  parcat în majoritatea timpului la adresa unde locuieşte şi unde  are sediul firma sa de familie.

Cât timp este primar , Kovacs Eugen poate asigura laptele şi mierea pentru familia sa , pentru întregul grup de interes pe care îl favorizează constant chiar ocolind legea.  Înainte de a fi primar  Kovacs Eugen avea casa scoasă la vânzare de banca creditoare şi o sumedenie de datorii la diverse persoane din oraş. Pentru consilierul Ciută, laptele şi mierea curg din prestaţia sa la firma proprie de producţie ce funcţionează de peste 25 de ani cu acelaşi cod fiscal.  Numeroasele cupe şi diplome obţinute  pentru   realizările din domeniul producţiei coordonate de acesta  împânzesc biroul său propietate.   Angajaţii de la firma de producţia a consilierului Ciută au acte de angajare în bună regulă iar  prestaţia sa din Consiliul Local  este deosebit de apreciată de majoritatea careienilor. În sprijunul său au depus mărturie la Tribunalul Satu Mare  la procesul intentat lui Szasz  careieni de  etnie maghiară , oameni obişnuiţi.

Materialele denigratoare la adresa numelui de Ciută în momentul demascării metodelor de persecuţie a primarului Kovacs  la adresa unei tinere cu un ochi extirpat  scot în evidenţă  existenţa statului securisto-stalinist din municpiul Carei.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/primarie-dragostea-mea-sau-cum-sa-cumperi-o-masina-pe-banii-careienilor.html

Lasati un comentariu