Careienii, şi păcăliţi şi cu banii luaţi. Primarul râde satisfăcut

• publicat la: 12 iulie 2017
Careienii, şi păcăliţi şi cu banii luaţi. Primarul râde satisfăcut

Cum era de aşteptat, pe pagina Primăriei Carei apar doar acţiuni care aduc în prim plan imaginea primarului când mai semnează câte un contract cu o firmă de acum de casă. Despre modul în care firma a  considerat că trebuie să se achite de sarcina de a asfalta trotuarele din Carei , niciun cuvânt. Poze, ioc. Sporadic apar imagini  artistice de la asfaltări dar nimic despre situaţia la zi a străzilor asfaltate, despre zonele care urmează a fi asfaltate. Un mister total de parcă nu pe banii noştri ar fi realizate aceste lucrări!  Milioanele de euro luate cu împrumut pentru lucrările de asfaltare vor trebui returnate de anul viitor dar de către careieni nu de către gospodarul oraşului care nu plăteşte impozit.

Dacă cei care semnează contractul pentru continuarea de la ,,Marea Asfaltare,, arborează un aer  de satisfacţie, nu acelaşi lucru  putem afirma despre careienii care locuiesc pe strada…Albinelor, de exemplu.

Parcă mai era un personaj la fel de bine dispus când afirma…,,un fleac, v-am ciuruit!.,,..

Aşa au fost asfaltate trotuarele  careienilor şi români şi maghiari  de pe strada Albinelor, cu tot cu para  de pe trotuar….

Covor asfaltic turnat  pur şi simplu peste cel vechi, crăpat  dar şi peste borduri!

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/alo-primaria-carei-urmareste-cineva-lucrarile-de-reabilitat-trotuare.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/strada-albinelor-din-carei-si-lucrarile-de-la-marea-asfaltare-de-milioane-de-euro.html

Deschideţi articolele şi urmăriţi imaginile cu modul în care au fost…asfaltate trotuarele, spre deosebire de Satu Mare, de exemplu.

La Satu Mare nu sunt demodate bordurile , numai la Carei nu sunt pe placul administraţiei Kovacs-Keiser.

 

Buletin de Carei

n.r.

Am fi dorit să vă putem oferi imagini artistice  de la locul asfaltărilor recente, mai ales de pe strada Albinelor, imagini cu care să ne lăudăm şi cu care să oferim exemple de lucrări de asfaltare la Carei dar nu putem modifica realitatea. Încă mai sperăm în aducerea unor specialişti care să cheltuiască eficient banul careianului.

Lasati un comentariu