Se mai pot face donaţii pentru bustul lui Mihai Eminescu de la Carei

• publicat la: 7 septembrie 2017
Se mai pot face donaţii pentru bustul lui Mihai Eminescu de la Carei

Se apropie de final realizarea bustului lui Mihai Eminescu. Mai există posibilitatea de a vă aduce  contribuţia la  realizarea acestui bust.

La peste doi ani de zile de la prima solicitare a ASTRA, Despărţământul Carei, de  amplasare a   bustului poetului naţional Mihai Eminescu vom avea bucuria de a duce la bun sfârşit acest proiect.

A fost nevoie de 3 luni de zile pentru a obţine autorizaţiile necesare… şi nu puţine. Pentru fiecare dintre acestea a fost achitată o taxă. Din donaţiile primite a fost achitată  o parte din valoarea lucrării.

Se mai pot face donaţii în contul

RO47RNCB 0227 0182 4739 0001

deschis la BCR Sibiu, codul de identificare fiscală fiind   4405910.    La Destinaţia sumei vă rugăm să notaţi…pentru Eminescu la Carei.

Pentru cei care doriţi să faceţi donaţii în numerar, se eliberează chitanţă. Pentru orice alte informaţii puteţi suna la 0745 632 939.

Mihai Eminescu nu este doar simbolul de necontestat al culturii româneşti ci este fără putinţă de  tăgadă  şi cel mai important gazetar al istoriei noastre, atât pentru acurateţea cuvântului folosit, a stilului său inconfundabil, cât mai ales pentru perenitatea adevărurilor aşternute pe hârtie.

ASTRA, Despărţământul Carei

Lasati un comentariu