La Carei nu e ca la Hunedoara. Legi diferite pentru oraşele din România?

• publicat la: 20 februarie 2018
La Carei nu e ca la Hunedoara. Legi diferite pentru oraşele din România?

Acelaşi Minister al Mediului, aceeaşi Gardă Naţională de Mediu, aceleaşi probleme semnalate. Diferă doar răspunsul comisariatelor judeţene.

În timp ce la Carei tăierile din parcul dendrologic  sunt justificate prin adrese …,,justificative,,  din partea organismelor abilitate a veghea la întreţinerea mediului , comisariatul judeţean Hunedoara ia atitudine şi sancţionează abaterile.

De parcă nu ar fi vorba de judeţe din aceeaşi ţară!

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/marcare-si-taieri-de-arbori-cu-valoare-deosebita-din-parcul-dendrologic-carei-incalceala-declaratiilor.html

La Carei toate organismele abilitate închid ochii când vine vorba de staţionat căruţe părăsite pe spaţiul verde din parcul dendrologic! Republica de la Carei  e deasupra legilor din România.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/politia-locala-nu-intervine-pe-domeniul-public-din-parcul-dendrologic-carei.html

Buletin de Carei

comentarii

de unio la 20 februarie 2018 - 15:02

Normal ca nu este ca la Hunedoara! Nici ca la Zlatna! Ca in Carei sunt mult mai multi unguri! Deci trebuie sa aiba ….. discriminare pozitiva!

de pro ciuta la 21 februarie 2018 - 18:57

Ce tare esti Daniela , in 20.02.2018 ai publicat un document emis in 20.02.2018 in Hunedoara care nu-ti(?) este adresat ! Oare cine te ajuta sa ai la dispozitie astfel de documente ? Secu ?

de Buletin de Carei la 21 februarie 2018 - 20:05

Dar documentele personale ale lui Kovacs de la Parchetul Carei cum de ajung publicate pe blogul finului său? Lucrează cu secu?

Lasati un comentariu