Primarul Kovacs premiază personal echipa de fotbal a Liceului Teoretic nu şi pe cei 2 veterani de război din Carei

• publicat la: 24 iulie 2018
Primarul Kovacs premiază personal echipa de fotbal a Liceului Teoretic nu şi pe cei 2 veterani de război din Carei

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a înmânat azi, 24 iulie 2018, un premiu echipei de fotbal a Liceului Teoretic pentru obținerea titlului de campioană națională la fotbal licee, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Premiul, constând în suma de 4.500 de lei, a fost preluat de către antrenorul echipei, profesorul Răzvan Nintaș. Au mai fost prezenți directorul Liceului Teoretic, Zsido Sandor, și directorul Direcției Învățământ și Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Varna Levente.
”Am acordat acest premiu, în numele Primăriei și Consiliului Local Carei, în semn de recunoaștere a performanței obținute de echipa de fotbal a Liceului Teoretic, care a reușit să își adjudece titlul de campioană națională în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
În ședința din 3 iulie 2018, consilierii locali careieni au aprobat premierea echipei de fotbal a Liceului Teoretic Carei pentru obținerea titlului de campioană națională la fotbal licee.

Fiecare din cei nouă membri ai echipei a primit câte 500 de lei. Echipa antrenată de profesorul Răzvan Nintaș este formată din: Baracsi David, Boldizsar Edmond, Varga Mark, Hevele Mark, Câmpeanu Adrian, Preg Daniel, Papp Attila, Boldizsar Dominic și Bârle Sergiu.

Primarul nu a procedat la fel şi în cazul premierii celor 2 veterani de război din Carei cu care nu a dorit să se întâlnească personal şi nici să organizeze un cadru festiv pentru înmânarea distincţiilor acordate de CL. Singurul care s-a deplasat la domiciliul veteranilor de război din Carei a fost dl.Bogdan Gerogescu, directorul Direcţiei de Cultură.

Buletin de Carei

comentarii

de UP la 28 iulie 2018 - 13:12

Cu aceasta interventie promit sa nu ma mai refer nicodata la problema etnica din Carei.Dragi UDEMER-isti si stimati svabi maghiarizati ati reusit prin scoaterea istoriei si geografiei in predare in romana sa sacrificati viitorul copiilor .Elevi foarte buni de la sectia maghiara nu au trecut bacul datorita slabei cunoasteri a limbii romane.Acesti copii nu sint vinovati ca niste capete infirbintate ungariste au considerat ca e mai bine asa.Acesti copii ar fi intrat la facultate si ar fi reprezentat cu cinste etnia maghiara.Dar UDMR nu are nevoie de oameni destepti ci de o masa amorfa buna sa voteze exlusiv etnic.Stimati parinti sa le aduceti un prinos de multumire ca vau lasat copii sa lucreze la Continetal sau Polipol.

Lasati un comentariu