Discriminare în formă continuă. RUŞINE Primăria Carei

• publicat la: 21 noiembrie 2018
Discriminare în formă continuă. RUŞINE Primăria Carei

Nu doar actul cultural este tratat în mod discriminatoriu de către Primăria Carei ci şi cel sportiv.

Politica discriminatorie practicată de Primăria Carei nu are limite. Noi şi noi dovezi apar pe zi ce trece.

Asociaţiunea ASTRA Carei nu este singura căreia i se aplică tratamentul discriminatoriu de către o conducere exclusiv UDMR a oraşului. Solicitarea membrilor ASTRA Despărţământul Aurel Coza Carei de a amplasa un catarg cu drapel tricolor pe domeniul public în Anul Centenar a fost respinsă clar de consilierii UDMR Carei iar primarul a considerat  solicitarea o provocare la adresa maghiarilor.

Nu la fel s-a întâmplat în cazul solicitării asociaţiei fostelor cadre miliare  care a avut aceeaşi solicitare, în acelaşi condiţii.  Se pare că primarul şi consilierii UDMR Carei desconsideră societatea civilă careiană şi dau curs doar solicitărilor venite din partea structurilor militare.

O altă formă de discriminare crasă se manifestă şi în domeniul sportului local. Dacă pentru o manifestare sportivă organizată de liceul unde este director consilierul judeţean UDMR Gindele Emeric  se poate face o prezentare pe pagina Primăriei Carei, în cazul celei de-a 48-a ediţii consecutive a Cupei 25 Octombrie la atletism a fost o linişte totală.

Un eveniment de marcă pentru sportul naţional şi careian a fost trecut sub tăcere. Antrenorii Ioan Mărneanu şi Florin Turcu, campioni naţionali şi balcanici la vremea lor, au acum elevi care aduc titluri de campioni pe bandă rulantă şi totuşi aceste evenimente nu sunt prezentate pe pagina Primăriei Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/a-48-a-editie-a-cupei-25-octombrie-la-atletism.html

Evenimente unde sportivii careieni evoluează sub culorile tricolorului românesc sunt mereu uitate  nu şi cele unde sportivii concurează sub culorile roşu-alb-verde.

Ca să vă daţi seama de aversiunea conducerii Primăriei Carei faţă de tricolorul românesc vă rugăm să reamrcfaţi faptul că au fost înlăturate de pe clădireaPrimăriei Carei plăcile oficiale cu tricolor şi au fost montate altele, negricioase, fără tricolor.

Ruşine conducerii Primăriei Carei pentru aversiunea împotriva tricolorului românesc şi a discriminării practicate! Nicio personalitate românească de pe plan local nu a fost cinstită cum se cuvine de Primăria Carei nici măcar în Anul Centenar  ci doar cele maghiare spre ruşinea primarului unei localităţi multiculturale.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/au-aparut-insemnele-statului-roman-in-sala-de-sedinte-a-cl-din-primaria-carei.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/07/a-aparut-stema-romaniei-pe-primaria-carei-nu-si-placutele-cu-tricolor.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/nu-provocati-maghiarii-spune-primarul-kovacs-ca-motivatie-la-refuzul-amplasarii-unui-catarg-romanesc-in-carei-presedintele-psd-carei-vrea-sa-isi-insuseasca-initiativa-astra-carei.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/uat-municipiul-carei-esecul-multiculturalitatii-si-al-tolerantei-sub-administratia-kovacs.html

Lasati un comentariu