Pături și haine groase pentru cei afectați de incendiul de la Carei

• publicat la: 20 februarie 2019
Pături și haine groase pentru cei afectați de incendiul de la Carei

O nouă zi  fără acoperiș și căldură pentru cei afectați de incendiul de pe strada Mihai Viteazu nr.70 din Carei. La vizita noastră de azi ni s-a spus că au început să sosească ajutoarele pentru cei afectați de incendiul de sâmbătă 16 februarie 2019. Oameni de bine au adus pături , obiecte de îmbrăcăminte și de încălțăminte pentru cele 3 femei și băiatul de 10 ani. De la asistența socială din Carei au primit vizita șefei de birou, Monica Radu care le-a dat spre semnare solicitarea pentru ajutorul de urgență de 2 mii de lei. Locatarelor li s-a comunicat că în această săptămână vor mai primi o masă caldă de la Cantina de Ajutor Social dar de săptămâna viitoare vor trebui să străbată tot orașul pentru a servi masa acolo.

Tot de la asistența socială li s-a comunicat că se pot deplasa la Centrul Social de pe strada Progresului pentru a face o baie caldă iar dacă vor se pot caza la internatul pentru elevi de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu. Cei de la asistenă socială au venit însoțiți de un hornar și un electrician.
Familia mulțumește tuturor celor care au donat și care le sunt aproape în nenorocirea care s-a abătut asupra lor.


Acesta este contul unde cei care doresc să ajute chiar și cu o cărămidă la reconstrucția casei o pot face…

BCR Carei

Titular Florica Suta

Cont LEI RO43RNCB0222100146680001
Având în vedere vremea rece care se apropie, Florica Șuta a depus astăzi la Registratura de la Primăria Carei o solicitare pentru o locuință de serviciu pe timp de 2 luni până vor reuși să repare cât de cât acoperișul. Familia mulțumește tuturor celor care le sunt aproape în aceste clipe de cumpănă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu