Primăria Carei nu intră în legalitate de 10 ani. Fără Registrul Spațiilor Verzi

• publicat la: 16 aprilie 2019
Primăria Carei nu intră în legalitate de 10 ani. Fără Registrul Spațiilor Verzi

Primăria Carei  își face un titlu de glorie din ocolirea legislației sau a instaurării unui climat de bună conviețuire între naționalitățile din oraș. Nu numai că a dat jos plăcile oficiale cu însemne naționale de pe sediul în care funcționează și refuză să ofere lista cu imobilele retrocedate dar acoperă și deturnarea de fonduri de la Piața  agroalimentară.

An de an în Bugetul de Venituri și Cheltuieli aprobat conștiincios de consilierii majoritari se prevede  o sumă pentru constituire Registru de Spații verzi așa cum este prevăzut de lege. De la an la an suma alocată rămâne nefolosită în acest scop. Așa că nici în 2019, la 10 ani de la emiterea legii care prevede obligativitatea existenței acestui act, la Primăria Carei  NU EXISTĂ Registrul spațiilor Verzi.

Priviți pagina din Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe 2019 unde apare suma alocată pentru acest document.

Nici destinația MASEI LEMNOASE rezultate din sutele de tăieri de arbori din Parcul Dendrologic din ultimii ani nu a fost făcută cunoscută deși am solicitat în repetate rânduri.

Toate primăriile care se respectă au postat pe pagina lor Registrul spaţiilor verzi.

Dacă totul e în bună regulă  de ce se evită întocmirea Registrului Spaţiilor Verzi ?  La ora actuală există câțiva arbori în Parcul Dendrologic care pun în pericol securitatea celor care trec prin apropierea lor astfel că ar fi nevoie de inițierea de măsuri în consecință. Buletin de Carei oferă ajutor necondiționat pentru identificarea lor, pentru protejarea celor care se plimbă în parc.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/05/careienii-vor-sa-vada-registrul-spatiilor-verzi-solicitam-primariei-carei-respectarea-legii-544-privind-liberul-acces-la-informatii-publice.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/agentia-de-mediu-satu-mare-confirma-ca-la-primaria-carei-nu-exista-registrul-spatiilor-verzi-taierile-continua.html

Lasati un comentariu